Thursday, March 17, 2011

Ubat "KUAT"! banyaknyer +__+

Assalamualaikum peeps! wahhh, hujan lebat skang nieh dik noOoon... balik umah tido memang syok abes! heheh... kompem sampai besok pagi tak bangun dah.
(erkkk...sampai esok pagi...? KO terus ke?)


Rasenyer macam dah lame Cik Bunga tak citer info² kesihatan kan..kan..
Bukan nak citer pasal minyak senyo-yong (klik) okeh... 

Macam bese, citer pasal :

(info menarik, klik  sini)


(klik  sini)

*
*
*
*
*
*
*


Dan produk terkini yang Cik Bunga gunakan dek pengaruh blogger gojes 

Tadaaa~~~
Mempersembahkan produk yang paling ngetop untuk tahun ini... Jeng²..


klik VCO nie kalau nak tahu lebih lanjut :)


Perasan tak EPO & VCO nie skang makin glemer dikalangan gadis² & wanita² kat Malaysia... ? 
Macam trend lak kan... ShawlSkirtMakeup, Vitamin, Botox, uppss... terlebih sudaa..
(cewahhh.... untuk kaum Adam yang membaca tolong jangan meluat!)


dari kiri : BESARNYER... apekah??, VCO, EPO


Paling besar itu adalah....

Ellips ~ Rambut pon nak vitamin jugak okeh! heheh... Sangat² wangi, bau kekal taw... suke sangat! ^^

Ape kelebihan ellips nie pulak?
KLIK SINI


Sorry yer peeps, memandangkan sifatnyer lebih kurang same tu yang Cik Bunga berminat nak amek gambar mereka together².. kekekek... Jangan tertelan sudah! hahahah...



Uppsss, terlupe pulak SURBEX-Z  Cik Bunga. hehehe...

sangat bagus okeh..klik sini kalau nak taw kelebihannya



awwww
Sesi temuramah bersama Cik Bunga

"Cik Bunga... Ubat² tu semua²  telan dalan 1 masa ke???"
Ohhh... takk.. dulu memang yer.. Cik Bunga amalkan makan 1st SURBEX, 2nd EPO 
(sebelum VCO ade)


"So sekarang VCO dah ade camne pulak? telan jugak ke?"
Ohhh tidakkk jugak... apa²an seyh kamoo, mau lihat Cik Bunga mati cepatan??? Upsss... salah sleng! kekekek... Tak la, just now Cik Bunga makan VCO sahaja. 


"Kenapa tak makan sekali? Kata bagusssss sangat!"
Nak kene pukol????! Memang bagus lah semua tu, so what?! heheh... bukanlah, Cik Bunga nak fokus kat VCO... Nak tengok betapa hebatnyer magic VCO. heheh... 
(seriously, setakat nie memang HEBAT!)


"Elehhh...ape buktinyer?"
tungguuuu sampai VCO Cik Bunga abes! hahahah =)



Cehh, nie macam gaye² nak promote VCO jekk. huhu... layan jela, jom tengok sini! :)

18 comments:

Alin Marlini said...

Cam best VCO tu bunga?

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tQ cik bunga.. =)

slmt menggorjeskan diri k..mcm for me..terasa utk muka..dulu bnyak biji2 atas hidung..skrg ni kt situ dh licin =)

mlm2 jgn skip sapu kt muka ye yang.. =)

Henry Zackery said...

terbaek la ubat nie :)

Gempar !! Mawi Merajuk
Gambar Hantu Fail

.::cintabungablogspot::. said...

Sis Alin ~ memang best pon... belum cuba belum taw taw. ngeee ^^

.::cintabungablogspot::. said...

Pink Momma ~ u'r rite mama... same la kite, skang kat idong tu da jadi sgt smooth.. bgn pagi² mesti nk tgk cermin. huhu ^^

.::cintabungablogspot::. said...

Henry ~ yeahhh...memang terbaik (tah bace ke tak tu, men 'terbaik jek') huhu :p

redzwanie redzmann said...

wahh...akak kite nie da mcm jual vitamin kesihatan wanita plak..hehehhe

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

ok, nana kerja di cawangan produk herba... anda boleh mkn semua tu sekali, tapi anda kena banyak minum air masak... anda kena tahu jugak, herba yang anda mkn tu unsur panas atau sejuk?? biasanye kalu dlm bentuk sofgel(minyak) ia unsur sejuk..anda kena seimbangkan dengan unsur panas (kapsul)..lagi satu, seperti yang nana ckp dulu, kalu ada mkn ubat klinik atau hospital, tolong jarakkan pengambilannye dlm masa 2 jam.. heeh..info n=untuk hari ini..(kat cawangan nana pun ada jual EPO, VCO, omega 3, mega 3, n macam2 lagi...yang pasti halal n suci)

Faztee Danisha said...

ha kan tul..wt aksesori..xmkn pn..heheh..tu le kne fokus kt 1-1 dulu..br tau magic nye

.::cintabungablogspot::. said...

cik wanie ~ heheh...promote utk kebaikan bersame dik :) heheh..

.::cintabungablogspot::. said...

Nana ~ yess dear..thanx for info. i know that. sebab tula cik bunga skang fokus pade VCO jek.. yang laen cik bunga HOLD dulu.. heheh :) thanks for sharing eh dear :)

.::cintabungablogspot::. said...

Faztee ~ mane de wat aksesori.. huhu, pukol kangg... skang cik bunga ngah layan VCO je nie :)

:: noremy bte rahmat :: said...

bgus vco tu yer?

nak gak.........nak gorjes..lately nie skin kat muka dah kasar2..

huhuhuhuuh

.::cintabungablogspot::. said...

Noremy ~ bagus dear...setakat nie cik bunga pakai nampak gak p'bezaan kat tempat² b'mslh pade muke ^^

Mieza said...

wahh! it's good for healthy.. huhu :)

.::cintabungablogspot::. said...

Mieza ~ hehehe...yea dik, mmg sangat bagus nie.. belom cube lom taw taw ^^

Anis Adila Aris said...

cik bunga beli vco kat mane ye?

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Anis ~ dear..cik bunga beli pada pinky mama :) boleh klik pada link² yg ade name beliau :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥