Sunday, March 20, 2011

Weekend kali nie memang PADAT tak hengattt!

Nite peeps! Huh... weekend Cik Bunga this week tersangatlah padat dan mampat sampaikan dah tengah malam camni baru sempat nak update blog... Btw, tak sempat langsung nak replay komen & blogwalking blog korang arini.. Soo sorry ehh, insyaAllah esok Cik Bunga nak jalankan siasatan! ngeh...ngeh... jage-jage yer cik kiah, cik bedah & pak so'ot...


PAGI tadi Cik Bunga jalankan tugas bersama bonda tersayang untuk menghabiskan duit shopping! heheh... ouhhh, bukan membazir... Tapi adelah sebabnyer... Ssshhh... Surpriseeee!

PETANG pulak Cik Bunga ke rumah my dear oldschool gurlfrends engagement
Rozana a.k.a Nana
(sori, my dear frend nie takde blog)



So kat bawah nie adelah beberape keping gambar yang Cik Bunga nak share kat sini.. Actually dah selamat upload kat facebook dah pon, kekekek... 


 My dear beloved oldschool gurlfrend! masih ade yang tak cukop nie, huuu~~~
left : Najuah, Shahila, Cik Bunga, Munirah

(We're ex-Canossa Convent School)


tuuuuu dia, kalau dah dapat kamera abes lekat sume muke. Perkara WAJIB bila jumpa! 


Tunangan orang yang tengah diapit tunangan orang jugak kana tuh.. heheh...
Fiance : Rozana a.k.a Nana. Sangat meletopssss! seb bek tak nikah terus je tadi ^^

Kami TUNANG orang okeh ;)

Ha... yang nie coming soon to join the club, kantoiiii tadi. heheh :P

 Wif beauty & gojes gurlfrend! muaksss... miss all of u! >.< 

  
MALAM pulak, nie Cik Bunga baru balik dari shopping lagi... Lantak la nak kate ape, heheh... So sekarang Cik Bunga is very the TIRED... Pepagi bute tadi dah bangun terus update entry macam orang mengigau!


So... sendiri mau ingatlah ehh... Cik Bunga going to SLEEP!

GOOD NITE :) 


*pssttt... jangan lupe LIKE fanPAGE cintabungaDOTblogspot sebelah KIRI nie yerr * 

6 comments:

topimagine said...

bukan ko nak melawat aku kt giant ek.. lempang ko kang.. :)

Anis Adila Aris said...

amboi... busynye die hari nie..

Arol Mubin said...

Sebelum baca caption gambar, ingatkan Cik Munirah tue ialah Cik Bunga. Muka hampir sama! :)

.::cintabungablogspot::. said...

top ~ oihoiii... ko kat giant watpe je..?

.::cintabungablogspot::. said...

Anis ~ mmg sgt² dear... nie br nak reply komen :( huuu~~~

.::cintabungablogspot::. said...

Arol~ same tapi tak serupa... kekekek.. :P

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥