Tuesday, March 1, 2011

Selamat Hari Tentera!!!

Peeps! cintabungablogspot nak amek kesempatan ucapkan "Selamat Hari Tentera" pada semua pahlawan² negara di seluruh Malaysia!

Tanpa diorang Malaysia takkan aman & damai macam sekarang.
Alhamdulillah...




cintabungablogspot jugak tak lupe untuk wish pada my beloved brother yang salah sorang ATM jugak. Selamat.. Selamat... yerr :)


Cik Bunga bersama abg tersayang mase antar die kat TUDM airport utk misi pengaman lebanon. so sad & worried. 
Alhamdulillah, akhirnya dia pulang dengan selamat :)


 salah satu gambar kat lebanon yang Cik Bunga curi² amek dari die, huhu... taw die nie nahas la, adoii~~
(cube teka, mane abg gua? heheh.. sape teka btol xpat hadiah)


 Untuk pengetahuan peeps kalian, *some text missing* jugak salah sorang ATM. So abg Cik Bunga nie la yang mengikuti jejak langkah beliau. Alhamdulillah... mengikuti warisan keluarga.


Sambutan Hari Polis nanti Cik Bunga update abang lagi satu lak okie ;)

Bubyee~


*untuk yang tak paham some text missing tu ape, bole baca sini

8 comments:

Qaseh dalia adelia said...

wah berkhidmat untuk negara yeahh

redzwanie redzmann said...

wahh..bestnyer...=)
wanie x leyh msuk bdn beruniform nie..
sb mate da rabun n bdn cpt nek muscle..
msuk PLKN pown bdn da ketul2..buruk beno..haha

cik tie@ibtisam said...

sayer tag kamoo lg...
hoho~
sowi..

http://ordinaryibtisam.blogspot.com/2011/03/jumping-high-photo-contest.html

.::cintabungablogspot::. said...

Qaseh ~ yeahhhh! ;)

.::cintabungablogspot::. said...

Cik Wanie ~ hehehe, rabun eh dear? heheh... aloloo, muscle tu la okie. montop! kekekek :P

.::cintabungablogspot::. said...

Cik Tie ~ OMG. heheh... tengggs dear ;)

~ mizzAmy ~ said...

encik abg kamu tentera ke? best2..

.::cintabungablogspot::. said...

Mizz Amy ~ yang tentera nie abg kandung la sis. encik tunang bukan. heheh :P

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥