Wednesday, March 2, 2011

Kesibukan berganda!

Peepssssss!
cintabungablogspot nak update cepat² neyh, tak sempat nak membebel panjang² cam bese.
okie da, tu je!
bye!
*
*
*
*
*
*
*
heheh, belum lagi... nak bagitaw korang yer. cintabungablogspot akan update blog seperti biase esok okeh, sekarang kesibukan sedang melanda yang amat. Nak settle header² yang direquest by 
my beloved follower dulu... then baru fokus kat blog :)

(request order is CLOSED)

tata 

9 comments:

topimagine said...

wah.. dh jd designer hebat la cik cintabunga ne... bper ribu orang order header tu.. masyok la kn... hehe

queen aida said...

hm..lupe cintabunga ade offer nk buatkn headr..hhmmm....d mleps dh..xpela..gdluck k

:: noremy bte rahmat :: said...

request order dah close?

*sobs*

:: noremy bte rahmat :: said...

dah tutup dah request header?

*sob*

.::cintabungablogspot::. said...

top ~ heheh... bz, bz.. uih..uih... mashuk mende.. nie yang FOC tu ;) buat keje amal. heheh :P

.::cintabungablogspot::. said...

QA ~ alolooo... xpe, tunggu bile cintabunga buat FOC tu lg okie sis ;)

.::cintabungablogspot::. said...

Noremy ~ aloloo... cian kamo... tunggu nnt cintabunga buat segmen free header eh ;)

Mamaleesya said...

hehe ingatkan tu je nak ckp rupenye ada lg kat bawah...suspen je

.::cintabungablogspot::. said...

mamaleesya ~ heheh... sj jek kacau mama! ^^

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥