Wednesday, March 23, 2011

DEMAM Showdown 2011!!!!

Nite peeps, Cik Bunga agak free dah sekarang bile dah settle dengan MEETING MEETING kejadah sume pagi & petang tadi. Huhhh... Ketat kepala dibuatnyer...
Now, nak kembalikan mOod blogging dengan citer pasal my favourite TV Show!

Get ready for the SHOWDOWN!!!
(sape layan showdown nie since 2010 sila angkat tangan.... cik bunga nak bagi gule², heheh)


Dalam kesopanan & kesusilaan Cik Bunga nie ade tersirat jiwe yaww..yawww...wasssup okeh! heheh..
Jangan tak pecaye, memang dari kecik Cik Bunga dah tersuke layan camnie.. heheh, minat jugak menari² :) Sampaikan ade orang cakap

"Tah pape lagu la yang engko dengaw nie... merepek² jek!"

ADE AKU KESAH????!

 Setiap orang ade citarasa masing² ehh, tapi dalam masa yang sama Cik Bunga tak lupe kat AGAMA. Nie sekadar untuk hiburan jekk, takde sampai nak terikut² melompat² sane sini..
Okeh, fullSTOP!


yang dijangka tak menang, isk... sian... abes cik bunga kene denda masak malam tuh ngan housemate, cissss!


Ahhhh...sudah², let bygone be bygone! Cik Bunga nak citer part 2011 pulak dah :)



Mula pada 6 April 2011, setiap hari Rabu pukul 9.30 malam. Can't waitttttt!!!!



Nak VOTE crew mane pulak ehhh tahun nie, urmmm...

4 comments:

redzwanie redzmann said...

wanie ske gak SHOWDOWN nie...
last yer skong wakaka...
x sgka akak pun ske..ngee~~~
thn lps tgok ngn roomate smpi menjerit2...hahaha

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

wanie ~ yeayyyy! ade geng la :) ala, wakaka menang undian bole ar. mane aci :( thun nie kite bit okeh.. kui3...

redzwanie redzmann said...

wekz2...x kesah la kak..
jnj da mng..hehhee
oke2...thn nie kite beat yer...
jgn kite skong group sme da la..hehehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wanie ~ owrait... thun nie nyer okeh, pstikan akk menangggg! ;)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥