Friday, March 25, 2011

REVIEW BLOG SAYA KALAU TAK MAU DISAMAN!!



(klik header nie kalau nak saman maera jugak!)


Pendapat cintabungablogspot tentang Khumaera Ismail

POSITIVE
~ Actually Cik Bunga tak berapa kenal pon ngan maera nie, tapi since join segmen nie Cik Bunga jadi terpesona pulak. Tambah² lagi nampak P.i.n.k M.o.m.m.a join the club..Aughh, jeles.. heheh^^

~ Ape yang Cik Bunga nampak lagi maera nie sangat sweet okeh, tak sombong :) sape² tak kenal maera lagi meh b'kenalan. B'kenalan antara blogger jek taw. psssttt blogger laki, bini orang nie.. Jangan nak m'gatal! huhu



NEGATIVE
~ Maera nape wat exchange banner berbayar, isk3... sekali sekala kasi la FREE pulak. kekeke... meh exchange ngan cintabungablogspot. FREE aje :)

4 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahahah free ye..
free kiss meh pinky momma bg dipagi ari utk cik bunga muahh hehe..

auw auw nama ku di situ..huhu
ni yg makin makin makin dan makin lg syg kat cik bunga ku sorang nih..skli lg..muahh ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Pink Momma ~ auwwww... kekekek dpt kiz lorhh ^^ ngeee..opkoz kene selit mamaku cayunk! ;)

Ayshah Abdul Rahman said...

nice lah. simple yet macho. hhe :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Ayshah ~ macho???

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥