Tuesday, March 15, 2011

ALL IN ONE, cintabungablogspot baru je cakap semalam kannnn... dah kene da :\

Hiii Peeps! 
Ingat lagi tak semalam cintabungablogspot cite pasal uji tahap kesihatan link blog? (klik sini)

Nie tadi baru jek Cik Bunga pegi blogwalking kat ALL IN ONE, blog beliau sebelum nie Cik Bunga masuk okie jek... suke baca blog, banyak info taw.. Tapi tadi tengah nak tinggalkan komen kuar skrin merah tu. Perghhh... ALL IN ONECik Bunga tak tau nak bagitaw camner pasal malware, nak komen kat blog pon tak berani nak tekan button "proceed anyway" so Cik Bunga bagitaw melalui entry nie jek ehh...

Sape² yang lepas komen tu tolong sampai²kan okeh :)




malware contents dari kumanx.blogspot.com




Tolong sampaikan kat kumanx.blogspot.com sekali ehh.. :)
(cik bunga taknak amek risiko -____-)


Alternatif : Cube dapatkan antimalware. Free download pon ade, install & scan pc 

preview software




Kalau BELUM pegi cek kat klinik khas nie, sila klik link dibawah

8 comments:

nur said...

DEAR.. THANKS.. CAMNE NK WAT EH?

.::cintabungablogspot::. said...

search kat google or yahoo pasal malwarebytes, software anti-malware. pastu install & scan pc. takut die dah ngidap kat pc skali ;) try ehh..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cik bunga tumpang shre ths info ya..boleh ke?
sgt2 berguna!

hugs kamu ketat2..alor kecik je cik bnga hehe =)

.::cintabungablogspot::. said...

Pink Momma ~ heheh...share la mama, kite sm² membantu k :) hug mama balik :) *wink²*

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ok sat g i share ye..
letak link ke blog kamu lg..kasi mereka terjah kamu yang =)

tQ sweetie..

.::cintabungablogspot::. said...

Pink Momma ~ hehehe.. tengss mama :) hooo, meh terjah sini reramai. suke²! ^^

FiZ said...

wah...takotnye...hrp2 my blog slmat..hrap2 la...huhu

.::cintabungablogspot::. said...

Fiz ~ haaa.. pegi check cepatannnn.. huhu :P

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥