Monday, March 7, 2011

Blogwalker & Blogwalkee sumerrr..

Hii peeps! SoOOOOOoooo SORRY!
cintabungablogspot tak sempat nak hupdate blog even weekend aritu. Sori arr... .
Authors kedua² sedang kesibukan. Nak jadikan citer lagi Cik Bunga nak kene siapkan report awal bulan macam bese...
 HaiyOoo AmMmmaaa appaaa~~

OMG! cik bunga tak berdaya nak tengok komputer dah! pedih mate dik nonnn~~


Can u see thattttt????! dokumen yang sedang menunggu queue dari minggu lepas! arghhhh! fedup!


Tapi takpe, sesibuk camner pon Cik Bunga masih bertenaga untuk kuatkan semangat update blog! 
Hoo yeaahh! :)

Rahsia?

&

6 comments:

topimagine said...

haha... orang nk kawen mesti la kena kuat bekerja k... jangan nk beron9 jerk... :)

JunAina said...

cik bunga vitamin untuk penyakit 'M' ada tak...dah besarrr sangatnya 'M'nya hari ini...

EPO tu memang bagus, ramai kengkawan suggestkan k.aina ambik EPO tapi kalau dah jenis susah makan ubat ni...bagai dikata beli pas tu lama2 buang lam tong sampah...

Faztee Danisha said...

Ape yg rahsia?Epo..epo..mkn slagi boley..

.::cintabungablogspot::. said...

Top ~ huh... ye baekkkk BOSS! ;)

.::cintabungablogspot::. said...

Jun Aina ~ hahaha, pnykit k.aina tu bahaye tuh! ermmm, cik bunga ade ubat mujarab nak? heheh... cik bunga tarik² pp nakk? huhu ^^

.::cintabungablogspot::. said...

Faztee ~ EPO...EPO...EPO! heheh... jom telan ramai² :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥