Friday, March 18, 2011

URGENT! Pertolongan kamoo..kamoo & kamoo amatlah diperlukan.

Assalamualaikum peeps...  Cik Bunga nak hangin dengan satu service message nie yang konon² nyer dari MAXIS!


Yang buat hangin lagi satu badan nie sebab service nie TOLAK kredit sebanyak RM2!
Sebulan dekat 3x service nie Cik  Bunga dapat okeh, memang busssiittttt!

RM2 x 3 = RM6
(pegi makan pon kenyang ahhh)

Btw, dekat 4 kali jugak Cik Bunga da call customer service Maxis & Hotlink! Kalau free call takpe jugak cam Digi Helpline, nie takkk...tolak jugak kredit! Perghhh, bikin panassss lagi~~ Konon²nyer kate dah STOP kan service yang menggangu idop Cik Bunga nie, tapi malangnyer mesej sengal tu still ade jugak. arghhhhh! PENIPU! 

(kalau taw camni, mase die buat kajian tu cik bunga bagi markah 0 kat operator tuh!) 

Nie hasil kumpulan sms services mengong tuh! Dekat 20 mesej dah Cik Bunga kumpul okeh! ggrrhhh... 
(cik bunga TAK PERNAH pon beli or register pape service okeh, tetiba je dapat mesej camni)




 Cik Bunga try alternative link yang die bagi untuk STOP kan service tu, tapi.... macam hawaw!


pegi sini pon same.... http://www.botsmax.com/maxis macam hawaw!
(haaa...hamek ko... kuar bahase owang MELAKA dah.. heheh)
keluar camni tapi link Login or Contact Us langsung TAK FUNCTION!


Rupenyer ramai lagi mangsa malang macam Cik Bunga yang dapat mesej nie.

(baca sini)

LUAHAN HATI
(baca sini jugak!)

Cik Bunga dah try send kat customercare@maxis.com.my tengok jela berhasil ke tak.. huh... Sape² lagi penah kene camnie & berjaya selesaikan... Tolong share ehh...nak nanges dah nie...

17 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aihhh tkr celcom cik bunga!
x penah alami lg..cian cik bungaku..

cuba call wat gaya marah2..
mana tau diaorg tkt ;p

redmerah said...

ish2 keajmnye maxis nih..

topimagine said...

tula ko.. suka sangat download yg "biru" guna hp.. kn dh kena cas.. pdn muka ko.. hahaha

.::cintabungablogspot::. said...

Pink Momma ~ hurmm..nampak gayenyer mcm tu la mama.. kalau tak b'kesan jugak email tu t'pkse ar tukar pade celcom.. kalau tak berkesan jugakkkk, cik bunga pakai PUBLIB PHONE! hahaah :D

.::cintabungablogspot::. said...

red merah ~ memang kejammmm! jom marah jom ;) heheh

.::cintabungablogspot::. said...

Top ~ wak luuuu! hahaha...bukan ko ke kaki 'blu' maria ozawa??? hahah.. cehh.. tak ngaku! heheh..kantoii~~~

topimagine said...

lalala.... zzzzzzzz... bile mase aku kaki maria ozawa... yg kaki maria ozawa budak2 umah reckey boncit... haha

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

samalah nana...nana tibe2 dia tolak rm2 sebb facebook..biler lak la nana guna fb kat hp nana tu..erm...

.::cintabungablogspot::. said...

Top ~ hah...tak ngaku. rockey tak rockey, ko pon same jeee.. hahahah. KANTOIIII

.::cintabungablogspot::. said...

huhuu...kite memang senasib la dik kan. tah pape la maxis nie, mcm nak lempangggg jek! huh~

Anis Adila Aris said...

kite pun selalu kena dengan celcom..
benci sangat..
cube hantar STOP kat no yang send msg tue..

.::cintabungablogspot::. said...

Anis ~ celcom pon...???? hishh.. teruk ar camni. hummm -___-
dah antar STOP dah tu yang die send link... pegi kat link tu mcm hampeh takde pape function. gerammmm!

redzwanie redzmann said...

cian akak kite nie..
bese la..nk cr wit kan..
sbr k sis..
wanie p0wn da penah kene..
tp bnde alah pe ntah/...
nsb da xde da...

.::cintabungablogspot::. said...

hurmm...marah nie, marah... ngeee...

Zatty said...

ci bunga nurul pown megalami maslaah yg same..da pew bulan dia asyik tolak duit jerk..padahal x pernah gune pown maxis punye langganan..membazir kedit..topup asyik tolak jerk..

kamudanda said...

try STOP BOTS send to 27117.slamat mencube

kamudanda said...

try STOP BOTS send to 27117.slamat mencube

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥