Friday, March 18, 2011

My 1st Giveaway by Shida dan Esya

Giveaway lagi...? haiyakkk... hentam sampai lebam... 

Penaja giveaway adalah



Untuk pengetahuan korang, shida nak tambah lagi hadiah okeh disebabkan shida baru saja dapat cheque dari HSBC usaha bersama Nuffnang!
(fulammmakkk.... shida, pastikan cik bunga dapat hadiah ehh.. kekek..)




"saya suka buat blog kerana........  Cik Bunga anggap blog nie lebih kurang macam buku diari Cik Bunga sendiri, cume bezanye kat blog nie kite tak boleh la nak citerkan semuanya yerr segala ape yang tersirat dalam hati untuk diluahkan... Sangat bahaye & it's so private and confidential lorhh... Kalau setakat nak sharing info² or tips² kesihatan & kecantikan diri... macam yang korang sedia nampak dengan jelas dan nyata entry cintabungablogspot sebelum nie haaa, huh.. naek terbojol bijik mate taw nak share tips²... Citekan dari A sampai Z... heheh, tapi takpe... Memang niat Cik Bunga memang nak kongsi untuk korang jugak :) same la jugak macam blogger P.i.n.k M.o.m.m.a nie... Cik Bunga suke singgah ke blog beliau okeh :)

Ape lagi yang membuatkan Cik Bunga suke nak blogging selain luahan perasaan nie, sebab kita semua bole tukar² pendapat jugak... At the same time² dapat gado² jugak! hahaha....Haaa, nih Top Imagine senget nie yang suke naw panggil Cik Bunga makcik... ape keheiiii kamo nie top oii... Ko jangan sampai perang antara blogger Melaka & Melaka wujud dalam dunia blogger nie nanti.. hahaha, kalah segmen Abg Ben!kui..kui...


 Okeh da stop disini! kang tak pasal² kene baling ngan kayu... heheheh ^^


cintabungablogspot TAG 5 blogger nie




Syarat² nak join boleh pegi SINI


Tarikh Tutup : 19 Mac 2011 (sabtu)

8 comments:

topimagine said...

malas nk join.. jgn tag ak lagi.. ari ne bz... nk g solat jumat lg.. hahaha..

.::cintabungablogspot::. said...

Top ~ hhahaha...dulik ape akuh! nak g solat pon sempat lagi reply kan, nampak naw nipuu.. heheh

misz fae said...

thx ye dear! tak mara p0n la..;)

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/03/contest-blog-paling-simple.html

fae p0n tag awk dear! ;)

.::cintabungablogspot::. said...

Misz fae ~hehehe...welkem back. aiyakkk!!! heheh, owrait, tenggss kembali. heheheh :)

redzwanie redzmann said...

da join..ngee~~

maceh tag yer sis gojes...=)

.::cintabungablogspot::. said...

wanie ~ hehehe..well done dik! good luck okeh :)

mira.... said...

thanks cik bungacinta..:)

.::cintabungablogspot::. said...

mira ~ hehehe..welkem ;)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥