Thursday, March 24, 2011

(GROUP 3) 1 MALAYSIA : POWERPUFF KENTAL!

NAMA KUMPULAN

1 MALAYSIA : POWERPUFF KENTAL!







KENAPA KAMI PILIH NAMA INI

POWERPUFF atas sebab 5 BLOGGER TERAWAL dalam conference tadi, soOoo bajet nak POWERPUFFGURL jugak ahh.. heheh
TAK GENTAR walaupown dah dikritik kejam tapi tetap join game dan segmen Abg Ben
Kitorang memang power POWER... SO what? heheh..
Badan Abg Ben pon tak sekental kitorang okeh ^^


KETUA KUMPULAN
(kene buli nieh, isk3...)


KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN
(TERAWAL DALAM CONFERENCE)

"sebab cik bunga berjiwa kental"

"sebab cik bunga kental dlm melayan kerenah kami"

"sebab yg kami TAK maw jd lead"

"sebab cik bunga MUDA"

"sebab cik bunga BERKALIBER"

(Sayannnnggg lah koranggg! psstt..bukan ayat menghanjing eh nie? heheheh.. idoppp powerpufff!!!)



SENARAI AHLI  
(TERAWAL DALAM CONFERENCE)

SENARAI PENUH GROUP 3 KLIK SINI




PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :

+ve : Bagus diwujudkan... Otak² KOTOR makin dapat dikurangkan, tak dapek la nak upload suke ati korang ehh...
-ve : Buatkan cik bunga jeles! Sebab tak dapat jumpe blogger tegar hotest²! uhuh~






PESANAN UNTUK TEMAN SEPRJUANGAN


*oleh kerana sini disable right clik, so...select enrty and Ctrl+C dan paste kat blog korang*

28 comments:

afsal_8281 said...

join

afsal_8281 said...

ooo cik munge...
nape takleh nak copy...maleh nak taip blik nye

topimagine said...

nape banyk jawapan "kental".. i like kental... haha

cik fza said...

jgn lupa hantar link cik leader.

Nor Suhaiza said...

dah buat.. my leader yg cntik hik3..

http://suhaiza-qasehorked.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

miss frog said...

CUN3X...LIKE3X..HIHI

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wiwiiiittttt comel nama!
jom la melawat geng kentut ahahaha
mucukkk..bau doyan ;)

Sharienz Sz said...

salam bunga..
sha join erh group ni..
comel jer nama..

1 Malaysia:Powerpuff kental

pernah guna nama group ni masa study..jap lagi buat entry ya..

leh join ker cik bunga???

Sharienz Sz said...

bunga sha join group ni yer..
thanks cik bunga :)

mynameismy said...

ececece. y'ols discuss kat mne ni?T_T

mynameismy said...

ok done!

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

mynameismy said...

my masuk taw! (eh boleh ke?T_T)

dah copy entry ke sini:
http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

MuMMy CHoMell said...

Sowie da join Malaysia Cyber Troopers

cik fza said...

saya tgok ahli group sy.hehe.
follow skali.

Sharienz Sz said...

dah join cik bunga :)

http://sharienzsz.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

Mamaleesya said...

maantop lah...

Sharienz Sz said...

sory ada pembetulan sikit..

sha bg link balik :)

http://sharienzsz.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

NanieKhairani said...

alamak... group 3 ni dah terpecah dua laa... ada lagi satu group 3...

PuRpLe LaDY said...

nalin dh buat..
http://nilamalap.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

Jayllytaa said...

ok thx cinta bunga...sory tak bagi pape opinion..:(

putribongsu said...

adoiiii pening jugak main game ni eh. ok my part done. Tenkiu semua :)

http://celotehbongsu.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

qucachahir said...

cik bunga if ada update apa2 tinggal kan pesanan di blog saya oke atau pown YM =)
~QURAISHIA~

mynameismy said...

puan ketua..
dah anta link kat bro ben ke?

Faris Adli said...

aku nak join juga..boleh lagi tak?

Rafi Nilhan said...

tahniah powerpuffs..hehe :)

Rin_Aff said...

boley join lg ke ni...??
sori...smlm busy di tmpt keje..
kat rmh xde lappy...

Shiela Firdaus said...

sori dear..tak buat pape pon!!

ampun yekkkk!! jgn marah sy tauuu!!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Thanks semua yg menyokong POWERPUFF KENTAL! ;) utk yg tak sempat nk join mase perbincangan boleh copy paste jek entry yang kitorang da buat okeh :)


nak tgk entry yg d'review abg ben kat sini

http://www.benashaari.com/2011/03/game-antara-blogger-2-lagi-kumpulan.html

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥