Wednesday, March 9, 2011

Peepsss! korang kat mane?

Assalamualaikum peeps!

1st thing Cik Bunga nak bagitaw nieCik Bunga dah dapat okie, yebedabeduuUUuuu~~
heheh... Nak tengok ape die? Tunggu nanti  Cik Bunga menggayekan. muahaha...
(gedix santai betol!)


Korang perasan tak? Dalam korang duduk blogging nie kan... Ntah² peeps² korang pon ade kat kawasan berdekatan korang. Ade terpikir camtuh tak? Actually pasal tadi Cik Bunga turun pegi tapaw makanan...
(cik bunga suke tapau makanan then makan kat opis jew, tak minat makan kat kedai... nanti bau asap melekat wooo!)

Then Cik Bunga terpakse ar amek no. beratur nak beli makanan... ikan keli punye pasal, mak sanggup! :)

camni la agaknyer kowt.. heheh...


Mase tengah beratur tu kan, majoriti gadis² melayu yang manis & cantik jelita dengan shawl lilit kat tudung. Straight to the point lagik, Cik Bunga perasan ade sorang awek nie duk tenung² Cik Bunga... erkkk.. apekah?


"tudung aku senget ke ekhh?.. ermm, okie jew"
"aku potong line die ke, ehh.. tak pulak"
"bedak aku macam tepong kormakk? ohh tak pulak..."


Hurmm... Terlintas kat fikiran Cik Bunga...

Adekah mereka itu salah sorang blogger yang mengenali Cik Bunga???
Adekah mereka² yang tadi tu sedang membaca entry Cik Bunga nie???
Adekah mereka² itu jugak follower Cik Bunga sebenarnyer??????????



Ohhh... apekah??
OMG!!! Tak mungkin la kot.... Cik Bunga tak sefemes Abg Ben pon :(


*Sila update status kedudukan ye peeps*

12 comments:

Mamaleesya said...

hehe...sebab cik bunga shantekkk...tu sbbnye derang pandang. tak pon derang nak tiru camne nak lilit2 shawl tuh hihi

topimagine said...

perasan gler la ko ne makcik... haha

muCux said...

cik bunga klau jumpe sy kat luar sila la tegur jgn segan2 ye. . 2 pown klau cik bunga cam muke sy hihihihihi

.::cintabungablogspot::. said...

mamaleeysa ~ ouhhh... tidak sama sekali mama, jgn ckp cmtuh. cik bunga tak secantik mama² gojes kat luar sn tuh ^^.. heheh...

.::cintabungablogspot::. said...

mucux ~ heheh...urmm, balek nie kang cik bunga tatap gambar cik mucux nie lah. nk kasi ingat ^^ kui3;)

.::cintabungablogspot::. said...

top ~ jelessss! buwekkk :P

Dda Ly said...

hihihi saba je kamu nih..saye pon tak sefemes abang ben..tp kadang, orang mmg suke memerhatikan orang len kot? :P

meh ke rumah..

~saye masih mude lah!~

keep in touch ye..♥♥♥

Miss Tira said...

Mungkin Cik Bunga gorjes sangat kot. Haha.

Anis Adila Aris said...

cik bunga cantik sangat sebab tu pandang tak berhenti :)

.::cintabungablogspot::. said...

Dda ~hehehe...saje jek ckp camtu ^^ kekek.. prasan kan? kan? :p owrait... nk dtg nie :)

.::cintabungablogspot::. said...

Miss Tira ~ haiyooo maaa.. tak la dear, comot giler nih -___-)

.::cintabungablogspot::. said...

Anis ~ hemohh.. hemoh... anis, pandai la die neyh.. buk kangg~ ^^

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥