Wednesday, March 9, 2011

CintaBungaBlogspot adjust sket name ok :)

Peeps! cintabungablogspot nak update entry seringkas² yang boleh! 
muahaha... pemalas!



Nak bagitaw kat my dear peeps, blogwalker, follower semuanyer ^^
Jangan tak perasan cintabungablogspot ade "adjah..adjahh" upsss... adjust sket penulisan nama blog! 



dulu
.::I'M GLAD BE WITH YOU::.


sekarang
.::♥ ĈïŇtªβüŇĝª ♣βĽŐĝŜpŐt™::.


Pening tengok font baru nie? Ouhh... Cik Bunga tak pedulik, nak jugak tulisan kretip macam korang! huhuhu... ^^


Jangan mara ehhh, nanti kene jual~~

7 comments:

sharifahzakiah said...

mcmane nk buat nme yg shantek 2 yunk ??? hehe :)

.::cintabungablogspot::. said...

sharifah ~ teheheh ^^ tu cik bunge just buat dari word dear. insert 'symbol' so dari situ bole pilih mcm² :) pastu copy paste suda kat setting blog. done! :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

baru senang nak cari kamu cik bunga =)
keep on blogging darling..

xoxo~

topimagine said...

adohai... saket mate ak nengok.. bajet kreatif giler la tu :P

topimagine said...

dah kena tag... padan mukeeeeeee....

CEPAT JOIN.. JANGAN XJOIN YERK MAKCIK

.::cintabungablogspot::. said...

Pink Momma ~ kekeke... owrait mama! stay tuned on cintabunga okeh :)

.::cintabungablogspot::. said...

top ~ ketip tak metip, ade aku kesah?? muahaha :D owrait! dah join :) heheh

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥