Tuesday, March 1, 2011

CONTEST "Saya Bangga Ada Ibu"

KSP buat contest yuhuuu~

tengokk, manje betol ar KSP! fuhh...


Syarat² KSP
1-letak gambar anak manja kat atas ni..
2-buat entri tentang ibu anda yang bertajuk "Saya Bangga Ada Ibu"
3-letak gambar anda bersama ibu anda..
4-linkkan ke entri ini..
5-letakkan link anda  di sini
6-tag kepada tiga orang sahabat anda..



Tarikh tutup contest : 18hb Mac 2011

hanya untuk 2 pemenang je okie?


"tanpa ibu siapalah kita di dunia ini"




cintabungablogspot nak letak gambar bersama ibu & ibu mertua. bolehke KSP??? heheh...


with LOVE for my lovely mom! muwaaahh!!!


"Saya Bangga Ada Ibu"
Cik Bunga bangga ade IBU a.k.a MAK
(panggilan yang bese cik bunga panggil)


MAK la yang paling berharga buat Cik Bunga memandangkan MAK jela yang Cik Bunga ade sekarang, sob..sobb... pepaham sendiri la eh.. 
(amek tisu hembus ingus jap, shrooot~~shreeett~~)




Cik Bunga anak kesayangan okeh, adik beradik Cik Bunga memang ramai... tapi ramai kumbang larr, Bunganye 2 kuntum jek. sekuntum da kene petik, yang lagi sekuntum nie kumbang baru hinggap. hehe


Penah sekali tu Cik Bunga ade masalah, sampaikan tak penah² Cik Bunga menangis teresak depan MAK. 
 (adela something, rasenyer tak perlu share la ehh.. too private)
Lagi tambah sedih bile mak cakap.........




"Angah, ingatlah... kau da takde *some text missing* .. MAK jela tempat untuk kau mengadu sekarang, MAK sedih tengok anak MAK menangis. Kalau *some text missing* ADE, mungkin kau takkan selalu sedih macamni. Biarkan ape orang nak buat kat kita. Sabar jela angah. Kalau kau sayangkan MAK, dengarlah nasihat MAK nie"


Isk..Isk... KSP, anda buat saya sedih... uwaaaa ~~~




cintabungablogspot TAG



 Before nak say goodbye, 
cintabungablogspot nak jugak letak gambar kat bawah nie

gambar bersama ibu & ibu mertuaku. heheh...

14 comments:

topimagine said...

wah.. masok contest lg ek.. gud luck k :)

~Kirin Selama Perak~ said...

TQ cik bunga sbb join.
contest ini KSP wat bukan sebab nak cari publisiti tapi untuk mengingatkan kita bahawa besarnya pengorbanan seorang ibu dan dapatkah kita membalas jasa beliau kelak?
sama-sama kita fikirkan...
dan KSP doakan semoga "kekasih" kepada ibu cintabunga berada disamping orang-orang beriman.insyaALLAH...
AL_FATIHAH

JunAina said...

wahh...cantik baju merahh...

emak no 1 dalam hidup kita selain hubbylah tapi biasanya kalau ada masalah k.aina lagi senang share ngan mak coz dia lebih memahami...

.::cintabungablogspot::. said...

top ~ tenkiyu top.. ngah sedih nie, nk wat smiley pon terpakse. wuwuuu~~ ;)

.::cintabungablogspot::. said...

KSP ~ InsyaAllah... Amin. Al-Fatihah. iskk.. uwaa :(

.::cintabungablogspot::. said...

Jun Aina ~ btol tu kak... MAK come 1st! :) thanx sharing sis :)

~Kirin Selama Perak~ said...

jangan terlalu sedih,cintabunga.
yang hidop pasti akan mati.
dan setiap pertemuan mesti diakhiri dengan perpisahan.
hanya doa yang dapat mengiringi.
:)

.::cintabungablogspot::. said...

KSP ~ thanks KSP for support.. cik bunga sentiase doakan insan tersayang tu. tq..tq..tq.. :)

Tina Othman said...

saya rindu arwah mak saya huhuhu

elyzatul nastaysah said...

oo..cik bunge anak manje ye;p

:: noremy bte rahmat :: said...

awak tag i dear?

mekacih..

akn wat dalam waktu terdekat..(^_^)

.::cintabungablogspot::. said...

Sis Tina ~ i'm so sorry sis, takde niat buat sis sedih :\ takziah eh.. sm² kita doakan utk die. Al-Fatihah~

.::cintabungablogspot::. said...

Elyzatul ~ hik..hik... mane ade ^^

.::cintabungablogspot::. said...

Noremy ~ orait dear, good luck utk kamooo! ;)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥