Wednesday, March 23, 2011

Lalu lebuhraya KARAK?? "HATI²" yerrr...

Dah Cik Bunga katekan, abes jek meeting memang akanku hapdate blog nie sampai lebam! Biar letopsss PC, uppsss... jangannn, tak siap keje lak kang. Heheheh...

Ohhh laa...laaa... Memang glemer abes ahhh! Haa.. Sape sangka, tak lame dulu diorang sangat terkenal ngan lagu Ooh! La! La!, AWAS, Andai kau pergi... 


Tapi sekarang...
OH! MY GOD
Bape banyak filem yang die dah buat & betapa canggihnyer teknik CGI yang diorang pakai. Perghhh, tabik springgggg ahh.. Dah sampai level antarabangsa tuhh, bangga dengan anak² Malaysia nie :)
Dengar² cite ade lagi 1 lagi filem bakal² menggegarkan pawagam² kite!

Nie haaa....
"KARAK"
 Fuhhh... memang feveret ahhh cite² seram. Trailer die pon Cik Bunga dah layan!
Memang perghhh..perghh...perghhhh...
MONTOPSSSSS!


Jom tengok bawah nie
*
*
*


Filem Abg Yusry pulak... Memang otak geliga bole buat batu cincin daaaa...

hehehe, tak sabarrrrrr!!!!! >.<

16 comments:

topimagine said...

xsuka hiburan yang melalaikan ni... haha... bawak2 lah bertobat...

TOWN SANGAT KE BUDAK KL NI

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

OMG cik bunga..sgt seram okeh poster dia..nk tgk video tu x berani huhu..nnt nak membuang mlm kang harus ada yg menemankan ;p

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

Top ~ eleh top, mcm good² jek ko kan.. g clubing ngat aku tak taw ler tuh. heheheh :P kantoiiii~~

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

Pink Momma ~ alaaa... mama ade yg boleh temankan. cik bunga nie takde sp yg temankan taw :(

topimagine said...

clubbing pale hanggok ko.. aku kedai makan yang ade karoke pon xpernah masok tau.. haha

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

Top ~ hah! KANTOI.... mcm good² jek.. eleh²~ heheh

redzwanie redzmann said...

akak ske tgk cite seram eh...?
wanie ske..tp penakot yg amat..
tgk wyg cite hantu je...sti bwk somethg utk tutup mate..
if x de..tali h/bag p0wn jadi la..hahaha
xpon pgg tgn mber kat sblh...
dowg serik woo tgk cite hantu ngn wanie..hehehhe

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

akak, nana pun suka tgk citer2 seram..wah, samalah kiter...biler la dpt tgk sama2 kan..leh jerit sama2...hehhehe

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

wanie ~ hehehe..lawak la wanie nie.. ade ke tali h'bag wat tutop mate. mate cukup tuh... tutup pkai h/bag teros jela. heheheh :p

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

Nana ~ heheh, gimme 5! yeahhh.. hurmm, bile la agaknyer kann :\

~ mizzAmy ~ said...

akak tak kan tgk ok citer tuh sbb lebuhraya tuh laluan akak utk balik kg. mmg hampeh lah diorg ni buat cerita benar. sabar jer lah....

sabenazakey said...

seram la cerita nie.,
poster dia pon gambar org jerit., kalau tengok konfem jerit.!!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sis amy ~ heheheh, baek jgn tgk sis oi.. kang ade yg tak balik umah nie kang, tak psl² cik bunga kene :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sabenazakey ~ hehehe, KOMPEM! jom jerit same²;)

redzwanie redzmann said...

ala kak..ttp kai h/bag t x nmpk lgsg..
rugi ar bli tiket wyg..hahhahha

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wanie ~ kah..kah.. taw takpe, dahtu g ttp mate nape ^^ heheh

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥