Friday, March 18, 2011

Give-away Ibu, Hebatkan Shaklee...?


Klik banner di atas untuk maklumat lanjut


Soalannyer memang menepati citarasa Cik Bunga, heheh... senang jek nak jawab, korang pon mesti taw dah ape jawapan Cik Bunga. hehehe....


"Cara saya menjaga kesihatan ..."

Klik link² di atas
(heheh...dah macam nak promote pulak kan)


Selain daripada tu, Cik Bunga amalkan minum air masak bergelas² dalam 1 hari compare dengan air² manis lain... Sampaikan Cik Bunga rase malas nak pegi toilet dah. hahaha... adehhh, ingat tak penat ke...? Air sejuk pon same, kurangkan okeh! Selain daripade tu, Cik Bunga pentingkan jugak penjagaan perut taw... Tak suke perot BUNCIT! Soo... petua yang Cik Bunga amalkan adalah.... makan tanpa berulam air, lepas abes makan pon jangan terus minum.. Tunggu dalam 10 ke 15 minit, then baru bole okeh. Bukan nak dera, tapi tula yang terbaik :) 


Selamat mencuba!
(join giveaway sambil bagi petua kecantikan perut. heheheh)


cintabungablogspot TAG



Hadiah² memang meletopssss!



Tarikh tutup 4 April 2011

13 comments:

topimagine said...

nama makcik dimention in my entry :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/03/contest-banyak-untuk-dimenangi.html

.::cintabungablogspot::. said...

ko memang suke naw burukkan name aku kannnn! huh~

redmerah said...

cik bunga, mcm mane nk tag org dlm entry kite ek?

Anis Nasri said...

kite pn ade masalah perot muncet.
da ikut da petua mcm ni tapi xjln jgk..
heeeee :D

elyzatul nastaysah said...

thnx dear sbb tag kite;p

.::cintabungablogspot::. said...

red merah ~


yang pasal nak tag kawan dlm entry tu senang je...


klik dekat link, so nanti die kuar
1. name url : taip nama kawan kita
2. web url : masukkan link blog kawan


good luck taw :)

.::cintabungablogspot::. said...

elyzatul ~ heheh, welkem back dear.. good luck taw :)

.::cintabungablogspot::. said...

Anis ~ hurmmm...cube try buat sit up pulak :) jln wat teruk2, slow2 je... 20x pon okie.. nk lagi bagus after bgn tdo teros buat okeh. good luck :)

redmerah said...

ooo, nnt sy try, mekaceh!!!

ibuhebat said...

Salam cik bunga... :)

thanks sebab sudi join GA saya.. good luck!:)

.::cintabungablogspot::. said...

red merah ~oraittt.. good luck okeh :)

.::cintabungablogspot::. said...

ibuhebat ~ hehehe...welkem ibu... wish me luck taw ^^

topimagine said...

aku malam partime mlm kt sane la bengong... aku pernah nmpak ko g sane.. tp xtegor la, coz mase tu ko xfemes lg kt dunia blog ne.. haha..

lagi satu, ko cilok ek cara nk wat link dalam komen.. lempang ko kang.. :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥