Monday, April 4, 2011

BE datang lagikkk, yeayyy! :)

Assalamualaikum peeps! Khusyuk update entry semuanya ehhh... Sampaikan nak tengok status nuffnang pon tak sempat. Alhamdulillah cintabungablogspot sekarang dah dapat BE yang kedua selepas yang pertama.

Cube klik kat bawah nie

Sekali lagi cintabungablogspot nak ucapkan thanks buat korang² yang sokong dengan blog nie walaupun cintabungablogspot tak la sehebat blog Hanis Zalikha & Abg Bennggg!
Sangat berbesar hati dekat blogwalker² yang sudi datang & komen blog nie.. Kalau korang tak support, so takde makne la cintabungablogspot berblogging selama nie. Okeh, Cik Bunga berblogging kat sini bukan atas sebab $$$ taw! Tapi mulanya untuk berkongsi minat antara Mr Fiance & Miss Fiancee jek. Nak blogging pasal kehidupan harian kitorang, selain tu jugak bole share tip² kesihatan macam VCO, EPO, SURBEX-Z, ellips...bla...bla..bla... 


Tu yang tak sengaja tengok  nuffnang
(lalalaaa.... jalan² sambil bersiul)
 
taraaaaaa!!!! dapat BE ke-2 untuk kempen Digi pulak. 
Alhamdulillah :) Thanks nuffnang!
 (kecoh bebeno! orang lain dapat BE lagi banyak dah. huu..)

 Alhamdulillah, bole simpan untuk duit KAWEN kitorang. Aminn.. heheh.. Sila klik untuk tumbesaran melampau! :)


Tips cintabungablogspot nak share untuk dapatkan BE dari  nuffnang dengan hanya BERBLOGWALKING! tu je.. :)

psttt... untuk yang dah penah dapat BE beriban², tolong share sket ape jadi bile dah dapat BE nie ehhh.. Tak bape paham.. huuu +____+ adehhh, tingg..tonngg pale!

3 comments:

logorithm said...

Congrats! I tak pernah dapat BE lagik...

nukilanaffiza... said...

saya masih blum dpat apa2 dari BE..huhuhuh....baru lagi...

aRaN said...

jeles hahhaa

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥