Thursday, April 28, 2011

Huh~ Sengal punyer BLOGSPOT!

Hii peeps! Mood Cik Bunga hampir² kecundang tadi untuk berblogging... Tapi naseb baikla ade penguat semangat P i n k y M o m m aHampir² kecewa dibuatnyer sampaikan Cik Bunga terpaksa merayu² kat rakan² blogger lain tau.. huuu, sedeyy...


Pegi berlutut ngan pakar blog Cik Bulat



Pegi kenyit² mate lak ngan  Dekcik



Pegi membodek lak ngan  Melati
(degan harapan dapat mirror  lagik, heheh)



 Ramai lagi Cik Bunga tackle okeh! uhuh~

Last² tadi teros Cik Bunga tak kuase dah nak melayan kerenah blogspot yang ngade² tuh..
So dibiarinnnnn aja begitu!

Tadi Cik Bunga try balik reload page baru lak tergedik nak kuar kat dashboard, adoyaiiii~~


Update pukol 2 lebey, tapi skang baru nak display???? huh~ nak marah neyh, nak marahhhh... >.<
betol lar Cik Bulat  cakap....

"Benda tu normallah sis, kadang memang tak kluorr"




psttt...Cik Bunga dapat special GIFT pulak dahhh, ohooo... hikmah disebalik yang berlaku nie tadi, Alhamdulillah... Thanks kat Pink Ummi

TENGOK HADIAH SINI
*
*
*

 TEPEK BANNER NIE KAT BLOG KORANG TAW...


6 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

yayyy dh okeh.. ;D
jgn ckp nak stop blogging lg tau..hehehe

CikBulat said...

hahaha :) dah ramai dah blogger menangis sebab nie. CB pon jarang tengok menda ni, blogspot makin giler meroyang~ haha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

adohai makcik ni... tu pon nak gelabah... relaks... nape xtanye aku tadi.... aku kan power... hahaha

sweet stalker said...

sorry ye cik bunga...tadi tak dapat nak menolong.. atien tak pandai..

Dekcik said...

haha..ramai kene inteview nie..
dekcik pown kene..kdng2 dekcik pown mengalami mslh cm 2,,sabo jew lah..

PinkUmmi said...

kdg2 blogspot memang sengal..hehehe

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥