Saturday, April 2, 2011

MAT REMPIT! Kalau aku sondol kau semalam haaa! Sengal!!!

Assalamualaikum peeps.. Nie bukan kes mengigau lagi ekk, heheh. Tapi the real punyer bangun! heheh.. Nie nak cite pasal "mat rempit sejati".. huh! sejati la konon...

Nie citer malam tadi.. Kalau sesape yang taw life mat rempit kat Melaka camner, of course la korang taw jadual "pertunjukan" diorang.. 
 (bukan memburukkan negeri kelahiran cik bunga okeh, tapi pasal gejala rempit nie)

Untuk yang tak taw meh Cik Bunga nak cakap, JUMAAT malam SABTU! Lokasi??? korang yang kat sini mesti taw. Haa.. tula die... dah lali sangat, time2 orang nak buat drift time tu jugak la diorang nak "wikang" cissss... heheh, positive thinking okeh.. Cik Bunga bagitaw tu bukan sebab nak ajak korang pegi tengok pon, tapi jom kita CALL POLIS!!!!




 Yang buat hangin satu badan nie sebab Cik Bunga tengah drive mase tu okeh, hormatlah "datin" nak lalu nie.. Lampu HIJAU time tu okeh! Cik Bunga dah perasan mat rempit sumer dah penuh dekat setiap traffic light.. tepi2 jalan.. tapi ape nak herann, jalan jela.. Watpe nak tengok kan, semakkkkk je! Tengah syok memecut datang mat rempit tetibe mencelah dari arah lain, ramai pulak tu.. Nasib la Cik Bunga cekap layan stering kete. Fuhhh, ape lagikkkk!


POoooNNnnnn...POOOoooNNNNnn....POOooNNnnnn!!!!!
 (hon lori cik bunga pon 'berkumandang' arrr)


Nak aje SONDOL Rxz sume tuh! busssittttt! Nasib la tak "celet" kete... kalau kene tadi memang aku sekeh2! Manelah pegi polis kat Melaka nie kan?? Aughhh, geramm!!!! Macam nak apply polis sekarang pastu nak tangkap mat rempit tu. huh! Ouhhh...Rupenyer polis dah ade kat situ taw... jeng..jeng... pelakon terbaek disamping mat rempit! hahah.. Hamek kaww! Tapi dengan motor nih... adehhh, tak dapek la nak lari dohhh~~

 
 Kite bakooo je mat rempit...kite bakOooo~~

2 comments:

topimagine said...

tunggu aku dapat jadi ketua polis negara anti.. memang pupus2 mat2 rempit ne.. :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Top ~ haa... cepat2 jadik, g hapuskan merekaaaa!! heheh.. cehh, poyo la top!

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥