Tuesday, April 5, 2011

Abg Ben buat segmen, KEJAM! Tolong cintabungablogspot pleaseeee :(

Hiii peeps.... Jelesnyer Cik Bunga bila tengok blogger² lain rancak main game dengan segmen Abg Ben. Huuu... Memang KEJAM! Cik Bunga dah selamat mengaktifkan diri sebelum game. 


Tengok sini
 Url pon dah antar taw, nak antar lagi kang takut kene pukol. wuwuwu... Dah 4kali Cik Bunga pegi cek kat listing gegar 1 ribu tuh kat sini, naik julingggg (@___@) bijik mate dah. uhuh~ Nape tak wat nama je oOoo Abg Ben, kan senang nak tengok. adehhh... 

Korang yang jumpe url cintabungablogspot tolong bagitaw ehh kat group mane.. Taknak terlepas game lagik, wuuu... Kat bawah nie url nyerr..




Baru MELEPAS yang nie! huwaaaa... kejammmmm!

8 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

ai tag dear...

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/04/contest-yuyu-zulaikha-ferrero-random.html

hanizeyecandy said...

salam singgah from Group 6.
jom join my giveaway http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/03/haniz-eyecandy-second-giveaway.html

bunga said...

selamat join..hehe

topimagine said...

anda direview oleh topimagine :)...

http://topimagine.blogspot.com/2011/04/topimagine-bloglist-review-1.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cik bungaaaaaaaa...rindu kamo!
maner nih???

zuwaidah said...

dari kumpulan 10, gegar di sini. sudah follow kamu.

http://zusazali.blogspot.com

Bro Azqar said...

fuhh peminat ben nii hehee
http://biru-malam.blogspot.com

Miss Tira said...

Tu laa kan. Nama tak buat nama blog je kan senang nak check.. Mungkin banyak sangat jadi malas kot nak masukkan url dalam nama tu.

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥