Tuesday, April 26, 2011

FREE Estee lauder A D V E N T U R O U S yang baru lunch March?

Hiii peeps! Ade baca pasal gift terbaru yang Cik Bunga dapat tak? kalau taknak baca tengok je kat SINI Bukan menang dari mane² contest tapi giveaway dari makcik Cik Bunga sendirik.. Ape yang membuatkan Cik Bunga berkobar² nak citer pasal nie? sebabnyer tadi Cik Bunga saje jek pegi search google semate² nak taw apekah bau² yang mengandung kat dalam A d v e n t u r o u s nie?
(dah dapat perfume free tu diam² jelah! saje nak bikin orang panas ar ko neyhh!)



Standard ar estee lauder bau more kepada bunga²an serasi dengan Cik Bunga neyh, uhuh~ 
(dah tadah besen nie, muntah cepat!)
 
Ape yang buatkan Cik Bunga makin terkesima sebabnyer fragrance  adelah yang TERBARU yang baru dilancarkan. Perghhh..mau tak kembang Cik Bunga, 1st time merasa fragrance yang baru...Kalau tak dulu mane la mampu nak beli yang latest, orang da pakai berkurun tapi Cik Bunga baru nak terkedek nak beli kan..kan.. sob², sian sayeee !___!)


The Adventurous ladies’ scent has been launched with Nuance-Watson (Singapore) at Changi airport ahead of other Asian airports



 Woahhh...banggeeee!!!! heheh.. Thanks my deares Aunty! 
 Trademark estee lauder la kunun... bunga² gituu, heheh.. 

*pssttt... untuk makluman korang, kalau korang nak try NEW fragrance nie...Silakan ke AIRPORT sebabnyer kat shopping complex belum publish lagi fragrance neyh.. I've just received that info from my aunty then has been promote by estee lauder saler. Tapi tak taw la kalau dah sampai kan... hehe*

6 comments:

Anis Adila Aris said...

amboi..baiknye aunt cikbunga.. die ada anak bujang tak? hehe

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Amiera Hilton said...

ok x JELES pun! *dlm hati berharap cintabunga share dgn miera* hehehe :P

misz fae said...

byknye dapat adiah..
bole bagi free kat fae pulak..hikhik!;P

JIJI YU said...

cik bunge..aku tak penah nak gehty psal banner ke hape ke..aku pandai post entry je pon..

Suriati said...

wahh..bessnye..nk satu... kite pn xmampu jgk ... sape la nk kasik kite cik bunga...

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥