Monday, April 4, 2011

Blogger² sekalian... Sila jaga TANGAN korang. Penting taw !

Hiii peeps! Kali nie Cik Bunga nak share tips untuk para blogger okeh.. Lebih² lagi yang kaki mengupdate entry macam Abg Bennggg yang kaki buat segmen. Uppss... Hehe, okeh².. untuk semua okeh :)
Jangan pandang remeh dengan jari jemari yang pantas menaip okeh, risiko die pon sangatlah tinggi... So yang sekarang nie Cik Bunga hanya nak cakap bab MOUSE dulu okeh...



Jangan pikir Cik Bunga jaga kesihatan dalaman dengan makan VCO jek taw, tapi luaran pon mesti kene jaga betol².. Nih, Cik Bunga jaga tangan okeh..

"Sweet Bubble"
comel kan mouse wrist cik bunga, sweet bubble bear gitu.. best letak untuk support tangan :)


Pattern² lain yang lagi comel
(bole dapatkan protector nie kat kedai² PC okeh.. cik bunga tak jual, heheh)










Yang kat atas nie sumer pattern baru taw. Kalau pattern lame yang korang penah jumpa mesti cam kat bawah nie kan...
RISIKO kalau tak amek berat pasal nie


Details boleh refer kat sini
Ataupun korang bole buat exercise camni taw! Good try!!! :)

15 comments:

topimagine said...

orang pompuan memang cm ne.. kalo benda2 yang warna warni ne memang suke.. nyampah aku :P

Isteri Yang Comel said...

wah memang comel

sahromnasrudin said...

thanks for d info..selama ini sy tak taw pun..awak telah mengejutkan saya...

qucachahir said...

thankz leader.. ;)
tips yang menarik.. =)

logorithm said...

Cutenya wristrest tuh! I tak der mende tuh, so I buat buat wrist stretching jer...

aNiM said...

hehe.takutttt..

tapi saya memang guna sweet bubble tu :))))

hihi.saya punya bentuk panda.cumel kan?

sharing is caring :))))thanks a lot :)))))

Ibnushukran said...

nasib bek sy pkai touch pad mouse kt lappy.. s0 xde la kan effect ksihatan kan.. huhu

Zanna Orked said...

Hye. Thanks for the info. (:

muCux said...

sangat bagus info nie. . .thanksss dear

athirah said...

hahahha... naseb mmg slalu amal kan.. hihih.. slalu letak kain/ bantal kat tgn =)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

info yang menarik ! tengs ! ^_^

Faztee Danisha said...

nt g cr le bnde tu..jgn bg nmpk kt bbduk udah..abis di wt menan kang

nadiemsharmz said...

comey nyer...bape hingit nih...nak la seko yg comey2 tu...hhahaha

nabila faryzza said...

wahh! thanx for the info. before ni takpernah amik tahu pun. now dah realize. btw, comelnya laa mouse wrist tu. :)

shida saje said...

thanx for dis info ^_^

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥