Wednesday, April 20, 2011

TAKNAK BLOGGING!!!

Hiii peeps! Cik Bunga TAKNAK blogging okeh...! Taknak kawan Cik Bunga dah? OK FINE!


cintabungablogspot update entry dah tak macam dolu² da, 1 hari berketol² dilepaskan.. skang nie satu ari bape ketol jek yang Cik Bunga terankan.. urrrgghhhh.... pushhh! pushhhh!
(kesat² peluh jap, feuuhhhh!)



woOoppss! wekkkkss =P
Cakap la ape pon...Cik Bunga da kate taknak blogging tu taknak lah!
Sedih sebenarnye nak bagitaw pasal nie, tapi ape kan daya... sampai bile Cik Bunga mampu berdiam :(
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
huh! takmau... Cik Bunga takot neyhh~~


sebab...
*
*
*
*
*
*
*
sini hujan LEBAT + PETIR!!!
hahaha...gase² tangan tu ringan tak mcm nak lempang orang?? heheh... Jangan lorrhhh...Actually tadi opis Cik Bunga hampir² nak blackout dah! uhuh~ cuak abesss, dengan pantasssss jari jemari nie fokus keyboard Ctrl+S (SAVE)
(fuhhhh...sambil menarik nafas panjang)


sOooo, sebagai langkah berjaga² tula Cik Bunga taknak blogging untuk sementara waktu je..Bukannyer ape, Cik Bunga taknak spoil mOod kang... mane le taw tetiba terpadam... haaa....idea pon ilang nanti, camner??? Ade yang baek ati nak tolong sambung update? takde kann??
(dalam ati korang mesti cakap camni kan : "TAK KUASE NAK LAYAN!" huuu~~)

Jadiknyer, kome terpakse la gantung tak bertali blog nie jap ha...tata!

11 comments:

Mohamad Fadzli said...

eley yerk2 jerk...

Mohamad Fadzli said...

hehee..yerk2 jerk ko

haiza aryani ilyas said...

suspen je..hehe

elyzatul nastaysah said...

adeh..saspen je tau;p

:: noremy bte rahmat :: said...

hehehehhehe...

wat suspen jer....

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Pali ~ hahahah...kasi suspen jek lol~ heheh :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Pali ~ hahahah...kasi suspen jek lol~ heheh :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Haiza ~ eheheh...jgn takut, bkn cik bunga taknak blogging langsung dah. heheh :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Elyzatul ~ erkkk...jgn le mare, heheh :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Noremy ~ dearrr...mane kamo menyepiii, heheh.. kn cik bunga da nk hampir² majuk nie.. :P

:: noremy bte rahmat :: said...

sowi dear..
bz sgt..smpi tak smpt nak bw or tulis new entry.. + ngan iphone rosak...

tht y susah nak update....

tak moh majuk2...

dah tak cantik...ngeeeeeeeeeeeeeee

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥