Saturday, April 9, 2011

ADE MATE PANDANG, ADE MULUT DIAM! Mulut sape yang dah lebam tu...?

Hiii peeps! Isk3...sedihnya tengok cintabungablogspot nie kan... Dekat seminggu tak update, mesti korang pikir Cik Bunga  dah nak menghampiri dunia "perpisahan blogging" kan... Ohhh noo, kamo... jage mulut ehh, jangan sebarangan... cintabungablogspot maintain disini okeh cuma last few day agak sibuk sket.
(pehhhh...betapa pentingnyer cik bunga nie kan, cewahhh!)

Ingat tak risau ke biler blog nie tak berupadate, risau taw... sane pikir keje, sini pikir blogging... ini kan pulak nak facebook la ape jadah lain sumer kan.. hurmm... Now, i'm back!
(sibuknyer macam la ngah student yg nak amek exam, huh... bajett ar~)




Tambah pulak emosi Cik Bunga agak terganggu dengan si MULUT LONGKANG! Huh~... Rileks... meletop balek gunung berapi nie kang, baru nak reda sket..
(takde kaitan dengan masalah "bulanan" kaum wanita okeh, heheh)

Cube bagitau pendapat korang meh...

Ape perasaan korang kalau dapat kawan / sedara / sepupu / whoever yang suke menjaga tepi kain orang tambah lagi dia suke menjaja cerita pada orang lain... Ape yang die dapat untuk menjaja cerita tu kan... Kalau betol la iri hati or cemburu... Tapi janganlah nak memburukkan depan orang, itu dah kategori MENGUMPAT dah.. huu, sabo jek nie.. sabooo... hilang sabaw nie kang memang kene bakawwww aje!

OK STOP! malas nak semakkan entry citer pasal manusia camtuh, bazir mase jek..
Pegi tido, esok boleh update blog dengan "rancak" heheh...

3 comments:

Anis Adila Aris said...

sabooooo je la..
kite bakor je mulut orang macam tu... :D

topimagine said...

sabar je la makcik... biasa la mulut orang... kalau susah2 sangt suruh je DBKL datang bersih kan mulut longkang tu.. hahaha

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cik bungaaa sayanggg..
kamu pegi mana ni?

entry utk kamu dear ;(
http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/daku-rindu-blogger-inike-mana-dia.html

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥