Thursday, April 21, 2011

Jemputan Kahwin cintabungablogspot :)

Heheheh... Adehh, tetibe jadi angaw kejap bile nak story part² camni... kekek...
awwww! nyampah~ okeh, Cik Bunga bersama Encik Tunang tengah dok sebey lokasi untuk honeymOon neyh.. Wooopppsss! wOoowoOOo... bukannn, bukannn... Lokasi untuk kursus kawen je yer. heheh.. Dengan ini lokasi pilihan for sure di Melaka yawww~~


hahahaha...sori yerrr, bukan jemputan kawen ponn.. tapi jemputan join KURSUS KAHWIN. heheh..
Untuk bakal² kene penyakit "gatal²"  macam Cik Bunga  nie, bole refer kat link bawah nie kalau nak amek kat area MELAKA okeh :)
(yerrr..memang cik bunga gatal, tapi gatal ngan encik tunang jek.. bukan ngan korang ponggg~)


Murah aje...RM80 sorang. Nak lagi murah??? Tunggu bulan JUN okeh... harga promosi, terbaekkk!
(untuk yang BELUM kawen aje ehhh...yang da kawen jangan ngade², cukup la satu tuh!)

Klik untuk tumbesaran

atau


Untuk pengetahuan korang pasal tempoh lanjutan kursus sampai 4 hari tu masih lagi dalam perbincangan okeh, so statement yang mengatakan kursus kawen sekarang 4 hari adalah tak KOMPEM atau dalam bahase omputeh NOT VALID lagi.. hehehe...
Horeyyy! sempat la Cik Bunga nak ngelak 4 hari tu. heheh...

klik untuk tumbesaran


Adehh..dehhh, gatal sangat neyhh.. adehhh... Jom cayunk, jom! :)

8 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku pon ingat nk g gak la kursus tu la.. xtahan nak kawen gak ni :)

FeezaXis said...

adooii..ingt btol la tadi nak kawen dah..wat suspender je la makcik ni;p

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tu diaaa cik bunga x sabaq dah ni hehehe ;)

Amiera Hilton said...

dah nk kwen da cikbunye ye..hehe td mati2 ingt jemputan kawen betol. ish, hehe

redzwanie redzmann said...

klo 4ari..tdow sne je la kak..
bwk bantal..simut skali..hehehhee

Dekcik said...

hehe..amboi2 xsbar2 yer..


nak beli baju murah2 meh ler..

elyzatul nastaysah said...

ceh..feras menonggeng den ni ha..ingatkan tol la cik bunga nak jempot kawen.adeh..mgguling-guling atas katil sebab feras;p

Nor Suhaiza said...

hu3..bru berangan nk g cari bju tok wedding cik bunga...hu3...
pape pon, sama2 la kita g kursus kawin...hik3...
tp sya g sorg2 je...my en.tunang dh g awl2 dh..tmpt keje die anjurkan...hu3...

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥