Tuesday, April 12, 2011

Giveaway Oleh - Oleh Dari Bandung! Siapa nak?!

Assalamualaikum peeps! Macam mengigau lak rasenyer.... Dah lame cintabungablogspot tak join mane² contest or giveaway macam si TOP IMAGINE katekan yang cintabungablogspot nie ratu CONTEST / GIVEAWAY. Tu dulu... sekarang dah lemau... adehh, hilang semangat nak blogging dah... Mane peginyer mood tu pon tah la...



TAPI..... disebabkan cintabungablogspot telah di tag oleh my deares beloved blogger yang sangat setia bersama nie... Mrs Ackmal yang suweettttt sangat wif her hubby, huh~ jeles suda! 
 
So... kenelah tunaikan hajat beliau nie, kang murka lakk tak pasal². heheh...

wahhh...BANDUNG??? cik bunga nakkkkk!!!!! korang nak? klik kat banner okeh :)


macam bese lorhh, setiap giveaway kene maen TAG². heheh...

14 April 2011 TUTUP! Cepat!!!

8 comments:

topimagine said...

wei, apsal kat bloglist aku, blog ko xupdate ek... dah smeinggu entry last pasal kalimah ALLAH TSUNAMI JEPUN TU... tapi padahal ko dh bper kali update entry ko ek... aku ingat ko xupdate blog ko ??????

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

tq tag nana...hheheh akak join nananye nie tau..

http://bungakubakawali.blogspot.com/2011/04/blog-untuk-dikomen.html

qucachahir said...

thankz tag cik bunga..
insyallah saya join sekali.. ;)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ohayou^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
btw, nice blog :)
Thanks~

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

top ~ huh...nampak bebno blog ko dah mengong... pegi update balik pih... letak cintabungablogspot list paling atas, kekekek :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

nana ~ hehehe..tengsss dearr, awww.. dah join pon :) kekek...sgt senang!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

qucachair ~ hehehe...okeh dear, must join okeh! ggt kang! heheheh :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

アヌム ちゃん ~ owrait... heheh, nak dtg nie.. siapkan air yeww :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥