Tuesday, April 26, 2011

FREE BANNER!!! Tolong tepek menepek :)

Hiii peeps! Harini hari yang sangat la bertuah buat Cik Bunga okeh...  
hadiah dan hadiah lagi... adehhh
 (sila tekan di atas sampai hang keyboard korang, huh!)

Alhamdulillah...rezeki mencurah² ke dalam gandum! kekeke... Woiittt! ape ingat neyh iklan coco crunch kew? mane datang pulak ladang gandomnyer, ladang bunga adelah kat sini?? heheh...Sape nak bunga meh isi form okeh, Cik Bunga delivered kat korang gunting pokok! pastu korang pegilah ketip sendirik kat mane² pokok yang berbunga, hahahahah...hamboi², lemak berkrim nak bunga FREE²!

Nih nak habaq mai naa..
Cik Bunga dengan bangganya nak membuat perasmian banner terbaru! cakkkk!!!! Memang cantik terbaekkkk debOOommm!!! banner tajaan P i n k y M o m m a
Thanks soOOoo much momma ku sayunk! Hug lelebeyyy ~!



perasmian ekslusif dari  Datin ~ P i n k y M o m m a ...Cik Bunga nak pengsan! aughhh... 
terharu tahap gaban!:)






*ape tengok² je, copy codebanner tu pastu tepek kat muke. ehh, salah... tepek kat blog korang, huhu*


Jasa baik korang amat Cik Bunga hargai... Untuk blogger² yang berminat nak exchange banner bole refer kat menu tab di atas. Hasilnya banner korang akan di tepek kat blog nieh macam yang dah sedia bertepek. hehehe...


cepat bagi link sementara ruang untuk korang masih ade. FREE dispaly okeh sampai bile²! :)






Thanks soOOoo much P i n k y M o m m a

klik untuk terjah Pinky Momma :)

7 comments:

Belog MTT said...

santek nye banner....jeles! :p

Amiera Hilton said...

merah lagi banner dia yek. cantek yang :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sama sama darling ;)
eppy cik bunga suka!

muahhh skali..

Belog MTT said...

Tapi MTT belom ade banner la sayamku cikbunga.. :( sob sob..

CikBulat said...

haha. ya Allah kak. CB byk kali dah try click link follower/comment akk.. tp xda link blog.. mahu tension jugak sbb xdpt jejak.. \

akhrinya dapat gak jejak, cri dr blog pinky momma. hahaha. ok, cb amik banner :)

CikBulat said...

btw, dsebbkn blog akk disable higlight.. so xdpt amek dr code T__T

nadzirah said...

cantik banner...jom exchange ngn sy...=)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥