Thursday, April 28, 2011

PRE ORDER ~ C i N t ª β u N g ª HENNA kini DIBUKA! :)

Hiii peeps! Cik Bunga taknak bebel panjang untuk entry nie.. So ape kate  tengok SINI dulu..

Ok dah? Cik Bunga taw ramai yang tak sabar² tunggu entry nie kan.. lebey² lagi Cik Amiera, hehe..Sorry ehhh atas kelewatn Cik Bunga. Ade masalah nie sket.. Tapi da settle, horeyyy!

That's is 
*
*
*
*
*
C i N t ª β u N g ª HENNA


Start pakai awal bulan MAC....pemakaian dalam tempoh 10minit je!
Tak pecaya bole jadi pekat sampai camni? Haaa.. tula cik bunga kate inai nie mmg TERBAIK! :)

 bekas yang sangat comel..

RM30
(EXCLUDING POSTAGE RM6)
mahal??? YER...memang inai nie mahal... sebab ni bukan  calang² inai...


Kenapa MESTI cuba???
~ Warna yang dihasilkan sangat pekat (MERAH bukannyer OREN)
~ Tak perlu nak pakai tebal² macam inai lain
~ Tak perlu nak amek masa yang lama untuk lebih pekat
~ Walaupun harga sangat mahal, tapi hasilnya memang berbaloi! 
~ 1 bekas bole guna lebih untuk 10 orang
~  Kalau dah kering bole campurkan dengan air. Jgn risau, warna still sama tak cair



 Semua di atas berdasarkan pengalaman Cik Bunga sendiri... Nak percaya ke tak terpulang :)
Seyesss korang pasti TAKKAN MENYESAL!
Inai yang Cik Bunga pakai ramai yang sangkakan nail polish. ahakss... lawak dehh...
*
*
*
*


Antara bukti² C i N t ª β u N g ª HENNA memang terbaekkkk! Warna KEKAL kemerahan + pink² sket walaupun kuku semakin memanjang!

okeh.. Tak pecaye jugak??? Beli & cuba sendirik! uhuh~








 CURRENTLY LOOK!
kuku semakin ke bawah da tu tapi warna tetap tak berubah! nampak??



 Tu jela... so, bagi yang berminat bole tinggalkan mesej kat entry nie @ email ke ikmalira87@gmail.com

Nama :
Alamat :
No tel :
Payment type :

1st order bukak sampai 1 MEI 2011
Sekian...

20 comments:

qhais said...

meletopz gitew merah die...i loike!! ;P

redzwanie redzmann said...

wahhh..inai nie btol2 merah...ske2...
if wanie nak..wanie bg taw akak k..:)

Dekcik said...

owh inai dlm bekas 2..ape isi kandungan 2..lame nye tahan...halal kew..

Q E Q E N said...

wow ! cam best jee. tp ta dapat elaun lagi na meng-order. wuuuu T_T

anismelon said...

merah nye inai nie..halal ke??

sweet stalker said...

akak, cantiklah warna inai dye.. huuu

Wawa Yusoff said...

cik.bunga. cantik la henna tu. warna dia x hitam. cantik2 :)

Nor Suhaiza said...

inai thn brape lama cik bunga
~~~~~~~~~~

eykin said...

jum join http://tintayu17.blogspot.com/2011/04/contest-untuk-anda-semua-jom-join.html

Amiera Hilton said...

ishhh...tak tahan ah tengok inai tu. nak nak tp nk tye dulu. ingredients inai tu ape dia cik bunga? :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah kau... ko ingat ko model ek nak posing2 cm tu..... bajet ensem lak ko.... hahaha

nur said...

MENARIK LA CIKBUNGE.. ERK ADA SAMPEL TAK?.. HEHE.. SAJA NAK KACAU LAGI DERR,,

qucachahir said...

cantek nye.. ;)
malang nye kite kekurangan money sis!.. mybe next time.. =)

Renee Meow said...

waaa chonteks nyerrrr.... i want..! tapi macam awal giler la plaks.. kalau sampai next year u ada i nak ok? hehe...


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

FeezaXis said...

eh makcik bunga..;p
kolor die merah2 tu halal tak?
bg la arge orang kampung..haha;p

A 'n' M said...

wahhhh...merahnye inai!boleh bwk solat x ni?ape ingedient die?mmg menarik.nnt nak kwen boleh la saye order.heheeee.... =)

~Rifma~ said...

hey awak. menarik la inai tu, sy dah send email kat awk td. nnt reply ek. (hehe slm kenal. sy ni silent reader awak) Hehehe

RaraPuing said...

cantik merah mak ngah gituuuuuw

Suriati said...

cik bunga..sgtla menarik innai ini..heh..sy baru je pakai inai 2,3 hari lepas...tp xmerah coz kejap je pakai...ni inai dri mekah..hehe...tp klu nk bile2 mase leh order kann?

putribongsu said...

cik munge, wat la satu entri pasal ingredients inai merah menyala ni. ramai yg berminat dan tanya kan? so nnt sng nk jwb kalau org tanya ni halal ke.

:D

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥