Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

image

Boleh dikatakan majoriti rakan blogger yang lain buat blog untuk cari duit lebih dengan ikut program-program nuffnang, churp churp atau apa² program yang boleh hasilkan duit.  Tak dinafikan cintabungablogspot pon berpendapat macam tu jugak, takde la sampai terlalu taksub dengan wang ringgit! Tu sume duniawi jew, cewahhh~ hehehe.. Sebab utama Cik Bunga berblogging nie untuk kongsi kisah cinta bersama Encik Tunang, share tips² kesihatan & kecantikan dengan blogger lain. Psttt, Cik Bunga bukan kedek okeh.. meh klik kat bawah nie..


Dengan berblogging jugak kita boleh dapat ramai kawan, bukan setakat kat facebook jew okeh..yang penting, kalau nak cari kawan cubalah elakkan tabiat memburukkan² orang lain..
Tak semua orang P E R F E C T. Masing² ade kelemahan masing²...
Thanks cintabungablogspot ucapkan pada rakan² blogger yang setia dengan blog cap hayam nie, sayunk korang! Korang cayang tak cintabungablogspot??? 
(hanggok kepala cepat law memang kene cepuk ni kanggg! uhuh~)


22 comments:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

redzwanie redzmann said...

syggggg cgt kat sis g0jes sy nie..hehehhee

nur said...

ADA JE CIKBUNGA.. SAJA NAK BAGI RINDU MAKIN MENDALAM.. CAIYOK2.. SAMA GEGAR SEGMEN BARU NI.

Belog MTT said...

sayangggggggggggggggggg.. Hahaha
klw tak syg nanti kene cepuk pulok.. :p

4k3m[PIJA] said...

betul tu, huwang tu duniawi jerr. HEHE

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cik bunga..blog dh ok nih ;)
yayyyy...

sweet stalker said...

huu, atien dulu lansung tak tau psl nuffnang or churp churp ni.. baru je tau pasl benda ni. tapi tak tau mcm nak buat bnda tu suma huu..

mmg tujuan atien buat blog dulu sebab nak menulis. bosan sgt. nak brFB mcm org lain tak dpt.. huuu :(

btw, atien pun syg lah kat cik bunag cantik ni.. heee :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... makin popular la makcik ne ek... jeles2... :)

Nini D.. said...

den dtg jongah!

Nazha Naan (IP0344332-X) said...

Salam.. Sibuk kat sini tengok sebab musabab... :)

Nana said...

dtg sggh dr blog ben ashaari :)

Pemuda Haparan said...

terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
Ade masa terjah la balik..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

teh fatihah said...

hai..alolo sweetnya header dia...kite singgah frm BA blog :)

mcm ni lah said...

follow you dan tinggal jejak utk dijejaki

Syuxer said...

wau kisah percintaan ye..mesti romantik punye..heheh..saya pun suka dengan tips2 kesihatan dan kecantikan ni..:)

anyway salam perkenalan dan follow u..#402..melepas lagi nak dapat jadi 400 heheh

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Jay said...

salam persahabatan...baru je terjah blog you..ada masa terjah lah blog saya ye..
http://jai-diari.blogspot.com..:)

EYQASARA said...

yeaaahh... terbaik la cik bunga.. ;)

Lulu caldina said...

Apa pun alasannya, semoga kita semua berjaya menjadi seorang blogger yang pemes amos..ekeke

Cik Cempaka said...

alahaiii...

sooo sweet eh header.. ^^

DiDa Licious said...

bersiaraya sini....& memfollow ria jgk (",)v

sweet header!!!

Sal Saari said...

singgah dr segmen B.A
intai2lah blog sy balik
follow..

cik ayin said...

jenjalan sini...dari blog BA :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥