Thursday, April 14, 2011

Contest Review Blog Fix Computer Problems



klik sini wahai si pakar IT. heheh :)


Syarat 1
Dalam entri tersebut anda kena review tentang blog Fix Computer Problems, Komen , Cadangan penambahbaikan dan sebagainya yang anda rasakan perlu.
* okeh...1st thing nama blog dah nampak menarik "Fix Computer Problems" tapi more better kalau template design tu more ke IT sket... baru nampak ala² profesional gitu. heheh, cewahhh! :)
* cintabungablogspot selalu singgah blog tutorial yang nie memang nampak simple, tapi info kat dalam tu sangat padat & terbaekkk... Mungkin "Fix Computer Problems" bole refer cara camtu... tu jek komen & cadangan cintabungablogspot :) u've done.. almost P.E.R.F.E.C.T dah... :)

Syarat 2 
 perlu ada URL Fix Computer Problems dalam entri tersebut.
Ade dahhh.. heheh
 
Syarat 3
  kena ada Blog, Kalau takde nak review kat ner….
Eh nie la blog nyer, kui..kui...cintabungablogspot tuu, pewittt~
 
Syarat  4 
Warganegara Malaysia Sahaja
oOpkoz bukan "hendon" heheh...
 
Syarat 5
  Perlu jujur dan ikhlas. Bodek2 tak main
Honestly, trust me ^^
 
SELEPAS BUAT POST ENTRI, hantar URL contest tersebut melalui menu contact blog MJ.  
Tarikh Tutup Penyertaan dilanjutkan sehingga 15 MEI 2011

 
Pemenang akan diumumkan pada 15 JUN 2011 
( 15 Jun Hari Lahir MJ) 
Special Contest nie…

Pemenang akan ditentukan MJ sendiri .
 
HADIAH : Wang Tunai Terkumpul Sebanyak RM700 untuk Tempat 1 hingga 3
Sekiranya permohonan melebihi 50 orang mungkin MJ akan tambah hadiah dan pemenang. 
Hadiah adalah tanda penghargaan komitmen anda pada.
 (wow!!!! yummmeh~~~ hadiah debOOmmm!)

4 comments:

nur said...

nak join gakla nanti

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nur ~ jom meh... berbaloi² ^^

Sya Isya said...

good luck. cadangan yang bernas.

MJ said...

terima kasih atas comment dan cadangan. mj sudah membacanya dan membuat penilaian. terima kasih sudi join contest blog nie.. Selamat berblogging.. salam..

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥