Tuesday, April 19, 2011

The Roomate @ GSC... Ceciterr~ Ceciterr~~ heheh

Assalamualaikum & very good morning to our dear peeps! Heheh, ececehhh... Baru melayan The Roomate dah nak spekOong spekenggg sane sinun, uhuh~ 
Cik Bunga nak story sket review dari citer FREE yang dapat tengok semalam, memang terbaekkk!

Semalam Cik Bunga berjaya meloloskan diri balik keje awal! Yeahhhaa! semate² nak pegi tengok wayang, bos kalau taw mati neyh. adehhh.. heheh
(bosss ohh bos, nak bagi tiket wayang free lain ke kalau cik bunga tak pegi nie.. kalau "kedek" diam! huhu)

 So, pecut ar bersama my darling ...Sampai umah jek dekat 7.30malam.. huh! huh!...
Cuak kerr bebehh ar jugak walaupun GCS tu tak jauh, pepaham jela kan... Jem, jem, jem! huh~ kencing manis dibuatnyer!


8.15 malam! yeahhh... berjaya jugak sampai before 9 malam.. Sampai sane jek jumpa ade satu booth nie, ade signage "The Roomate" + siap gift t-shirt... huwarghhh, sronok! So, dengan bangga ar Cik Bunga pegi dan bertanya sambil mate² terkelip² kunun nak harapkan simpati dapat shirt tuh!


Me ~ errr... kiter nak claim tiket the roomate dari nuffnang kat sini ke ekkh..???
Penjaga booth ~ bukan... nuffnang kat sane tuh. erkkk  nuffnang??? Cik, NUFFNENG taw... 


 betol ape aku sebut word nuffnang tu nuffneng! aishhh, sleng pelik sket lorhh.. 
 neng ke..senoOneng ker.. pening ke ape... lantak la, hahah...
(tersenyum malu sebab salah booth, kah..kah..kahh... korang jangan gelak!)


Rupenyer ade lagi 2 booth yang ade, huuu... wahhh, SINAR FM pon??? perghh... Semuannyer tengok screening yang sama, auhhh.. terharuuu ^^

Nuffnang ~ Selamat datang cik, bole taw email address (soalan dilempar bersama senyuman)
Me ~ bagusnyer nuffnang team nie compare yang tadi, terase macam VVIP ler pulak, keh..keh..keh..

Dan akhirnya, Cik Bunga pon dapat tiket tersebut... yeahh! yeahhh!
(padehal dalam hati da pikir... kalau cik bunga kene tipu, huh~ mesti malu kan. heheh)



Boleh tahan ramai jugak semalam... terase kerdil pulak Cik Bunga sebab dikelilingi dengan blogger² hebak²! Majoriti yang Cik Bunga nampak cina² lahh... yang malay bole dikira bape je... Macam² gelagat Cik Bunga tengok, macam nak tergelak pon ade.. Sume dok snap gambar dengan tiket² masing², heheh.. Yela, sape tak suke dapat tiket FREE kann...
(gambar kat atas nie cik bunga snap mase otw nak balik dah, cehhh... nak jugakkkkk! hahahah)





Sambil² tu bermain dalam kepala pikir, errr... macam tak penah tengok pon dorang² nie semua.. hurmmm.. Lastly taw sape Cik Bunga nampak...???? Jeng²...Jeng²...
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ehhh...salah².... heheh...Cik Bunga dapat cam sorang nie jek...
Sapekah gerangannyer itu...? hurmmm, sekali tengok macam penah tengok... dua kali tengok tengok memang penah tengok, heyppp! ape punyer ayat pemahaman da neyhhh~~ heheh ^^
Nie haa... Cik Bunga jumpe Miera gojes! bersama ehem²... kantoiiii, kekeke...


Mule² nak tegur tak berani, so Cik Bunga pon wat tak taw jela kan... masuk je wayang, tetibe awek nie datang dok sebelah. Aiyakkk! memang betol la budak gojes nie, heheh... 

Cik Bunga ~ Mira ke nie..???
Mira ~ ha'ah...sape nie ehhh, sorry tak cam... 
(isk²...sampai atiiiii, huwarghhh !___!)
Cik Bunga ~  nie cintabungablogspot la dearr... kenal tak?

Mira ~ ouhhh, yang da kawen tu ke..?
Cik Bunga ~ ehh, ehhh... biler mase pulak kawen neyhh, (konpius jap) baru tunang la dear...
Mira ~ ouhhh, hahaha...ingatkan da kawen, tengok header tuu..
Cik Bunga ~ heheh, takla dearr..Alhamdulillah, akhirnya kenal jugak yerkk... auwww, kembangg..huhu..


 So... weol's pon zasssss, heheh... sambung citer pasal sinopsisnyer... 
(panjang iklan cik bunga erkk, heheh)


SINOPSIS
mengisah tentang Sara Webber (Minka Kelly) seorang mahasiswa baru yang menempati asrama dan mendapat teman sekamar Rebecca Woods (Leighton Meester) pada awalnya mereka berteman baik sampai Rebecca terobsesi dengan Sara dan dia mulai membunuhi satu persatu orang dekat Sara. Lastly Rebecca mati jugak, fuh.. BAGUS! kalau Cik Bunga pon, bakOoo je orang camtu! Tak bole nak bayangkan kalau Cik Bunga punyer roomate camtuh kan... Actually ade roomate camtu, tapi takde la sampai obses nak membunuh, Subhanallah...Memang cuak giler, Cik Bunga dah tak dapat nak cover suare yang merdu nie da.... hehehe, sorry mira...over acting lak saye. Fell tuuuu.. heheh...^^


 Pape pon memang terbaekkk la! Thanks kat Nuffnang for the tikets :) Movie abes pukul 11 malam, huwarghhh...ngantok! 

tenung si Rebecca tuh... geram lak rase, huh~ sila abaikan pemandangan dibelakang eh, hehe.. it's sleeping time..




psttt...mira, takpat nak b'gambar kan, isk²...so saddd :( tak berani nak cakap sebab kamo dengan cik abe, nanti takot kacau daun pulak. heheh..Next time okeh! :)

20 comments:

Anis Adila Aris said...

apa yang cikbunga update baru keluar kat dashboard saya.. kan dah lambat bace entry ni..grrrr

bestnya dia dapat tiket freee...
nak jugak!!! *hentak2 kaki*

qucachahir said...

wah..best nye dapat tiket free... ;)
nak jugak.....hehe..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Anis ~ heheh...anis memang, cik bunga majok ar camni, huhhhh... alohhh, nape hentak kaki... hentak pale la br power,kekekek :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

qucachahir ~ mmg best dear, sp nak bg kann..kan.. heheh :p

Anis Adila Aris said...

mane leh hetak kepala cik bunga, nak exam dah nie..hehe

cik bunga ajar la camne leh letak link kat komen tu.. mcm cik bunga buat kat komen saya tadi..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

WAH...BESTNYE DPT TGK WAYANG FREE...DPT JUMPA KAWAN BLOG LAGI..BEST2...

nabila faryzza said...

wahh! bestnyaa. kalau saya, saya pun tangkap gambar dgn tiket FREE tu. yela, bukan senang nak dapat tiket wayang free kan. :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sedey..kalau x leh g sama ngan cik bunga ku smlm huhu..
jarak memisahkan kita ;(

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Anis ~ hahaha...ouhhh yeke, takpe.. pas exam bole hantuk balik okeh ^^ kui3...

dear, cik bunga da msg psl link entry tu... cube taw :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nana ~ mmg best sgt ^^ kalau nana dekat sure cik bunga ajk nana temankan :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nabila ~ hahaha...btol².... depan org mmg kaber baek punye, owg takde fuhhh... kitelah maharaja kamera. hahahah :D

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Momma ~ jgnlah sedih mama... nnt cik bunga nanges kat sini kang haaa !____!) takpe... nnt cik bunga dtg ganu g dating okeh mama :) heheh

misz fae said...

rugi la g ngan cik bunga semalam..sedeyh...hehe

Amiera Hilton said...

hi yang! hehe sorry last nite x cm. dah agak tp xsure tu yg bertanya tu. syg xsempat nk bergambo. ish. next time jumpa lg yea ;)

Dekcik said...

mesti best kan..huhu..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

siap nak wat entry.. senyap2 sudey.. ko wat aku terasa kejelesan tau..... wekkkkkkkkk

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

fae ~ huuuu, tula... takpat nak ngedate ngan kamo kan dearrr... next time okeh :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Miera ~ hehehe, it's okie.. owrait babe... next time jumpe amek gambo sampai lebam okeh^^ hahahah :D

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Dekcik ~ best sgt dear... tambah pulak tiket FREE kan, heheh :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Taufiq ~ ahahaha...rileks suda, jgn smpai nk berbulu². kekekek :P

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥