Sunday, April 10, 2011

CintaBungaBlogspot kembali..!!!! :) TAPI.... :(

Assalamualaikum peeps! Very good nite to our beloved follower yang sudi lagi singgah ke blog cintabungablogspot walaupun tahap keaktifan dah tak macam dulu. Isk... sedeyyyy~~~

Tambah sedey lagi biler terbaca kisah nie, adoiii.... sampainyer hati "buat citer" pasal cintabungablogspot camni kan...sampai atimu, isk3...

(adehhh..melecet dah idong nie dok kesat ingus, aduh..duh...)




Apekah Cik Bunga merindui kamu..? kamu..? atau kamu..???? takkk...Cik Bunga  miss kat blogger nie
*
*
*
*
*
*
*
  *  
*
*
*
*
*

really..really..really MISS U MOMMA!  Sori la dah lame bebeno kome tak update blog kome neyh... (Ehhh, ape hal si usop wilcha nyer sleng plak nie. adoiii.. heheh)

Don't worry peeps! Cik Bunga sihat aja dongg.. cumaaa, actually bukan sengaja cintabungablogspot tak update, tapi sebab NIE & NIE. Tu yang buat mood makin ilang tuh! Gase macam nak bakoOOooo aje umah die. huh! MOMMA...Jom kite bakOOOooo si mulut longkang tuh! ngeeee.... gerammmm!

Jap..jap.. ade lagi sebab lain nie....
Sebabnyer Cik Bunga tengah banyak task nak kene siapkan kat opis...sampai terbawak2 ke umah, uwaaaa..... tulunnnn, anyone help me pleaseee...
(tolong sini cepat, dah lame cik bunga tak pukol owang nih.. huhu)


So biler task tu akan siap, eden pon tak TAW lah! huh.....
(menciiiii)~~
jari jemari dah naek keras dah, abes nail polish Cik Bunga.....hoiiii, bukan nail polish lorhhh... INAI okeh, sape kate Cik Bunga pakai nail polish tuh??? meh kite tejohhh die!

 cantik tak cik bunga? ehhh............................punyer inai. heheh...
untuk yang komen2 bertanye pasal inai nie, so sorry tak bagi feedback lagi... if interested bole email teros jela kat cik bunga okeh.



*pssttt...VCO dah nak tamat riwayat nie, adoiii.. biler nak amek stock kat mama pon tak taw*

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

as long as cik bunga sihat..im fine wif tat..

risau...mana la cik bunga ni..aihh~
lenkali jgn wat org risau cmni ye..sile bgtau kamu nape..stated di situ..wahhh marah ni!

eh mana leh marah adik sayangku ni..

xpe la yang..jgn kerana seorg dia mematahkan smangat kamu..
ada ramai yg menyokong..so nape nak hirau kan dia??..

just enjoy ur blogging k ;)

hugs & kisses darl~

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

pink Momma ~ hug momma ketat²! muah! muah! muah! heheheh.... thanx for ur support momma, yeahhhh! cik bunga dah semangat dah nih.. huh! huh! ececeehhh.. heheh :P

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥