Friday, April 29, 2011

Follower C i N t ª β u N g ª 400 dah!!! OMG, Alhamdulillah :)

Assalamualaikum peeps!
Pagi jumaat yang indah disulami hujan yang lebat, perghhh... dapat tido sedap neyh~

Cik Bunga nak habaq mai sattt, korang da baca lom kes nie?
(kalau belum baik tekan sebelum korang nyesal! eheheh..)

Alhamdulillah.... dengan setinggi² ucapan terima kasih buat rakan² blogger C i N t ª β u N g ª yang tak henti² datang bagi sokong kat blog cap hayam neyh.... Sekali lagi Cik Bunga nak sampaikan penghargaan nie untuk korang yang sudi memollow...InsyaAllah kalau ade rezeki lebih cik bunga nak wat review satu persatu follower C i N t ª β u N g ª okeh! Amacam setuju??? Kalau setuju sila angkat kaki cam sayerrrr~


Jangan malu² nak tepek nie kat blog korang okeh.. Kalau tak paham bole refer SINI 

Alhamdulillah diam tak diam follower C i N t ª β u N g ª dah pon mencecah 400 orang!!!! wahhh terharu sangat²...
Nak taw sape follower bertuah C i N t ª β u N g ª tuh?



mlyn!!!


Jom same² kita terjah ke blog beliau. Klik jek kat header bawah nie okeh :)





(urghhh...2 blog? jeles dibuatnyer.. )


Thanks so muchhh!!! C i N t ª β u N g ª follow kamo kembali



*pssttt...untuk follower terbaru pon same² thanks jugak taw! sila amek anugerah kamo di atas, hehe*

13 comments:

Faztee Danisha said...

tahniah...

Dekcik said...

wah cpt nye follow naik..terbaik lah..

qucachahir said...

jeles kite tak jadi follower bertuah..!
hehe.. ;D

Hazrina Erin said...

tahniah! lepas ni 4000 lak!^^

misz fae said...

congrat cik bunga!;)
chaiyok! chaiyok! hehe;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.... dah makin fems la ko ne ek.. tahniah yerk makcik... krem salam kat awek yang ke 400 tu yerk.. comey seyh :)

Syuxer said...

tahniah la kak..hampir2 saya dapat tuh..heheh..InsyaAllah,bulan depan kak akan dapat tambahan 100 lagi..janji rajin berblogwalking..:)

Miss Tira said...

Tahniah Cik Bunga. Semoga lebih hebat dan terus maju kedepan selepas ini ya :)

PinkUmmi said...

wahhhh.

tahniah ye cik bunga.....PU blum capai lg 400..al-maklum jela baru lg...pe2 pun tahniah lg skali..chaiyok2 :)

mlyn said...

sob... sob...
ase terharu sambil tergaru la plak..
pape pun thankz tuk Cik Bunga cz menghargai smer follwer Cik Bunga..
termasuk saya y ke 400 nie.. hehehee..

mlyn said...

entry tuk cik bunga.. =)

http://babyflary.blogspot.com/2011/04/rasa-terharu-dengan-cik-bunga.html

nabila faryzza said...

hee. saya dah tepek dah kat blog saya award cik bunga tu. hehe :)

btw, tahniah. follower cik bunga semakin bertambah

Nurfazilah Cipa said...

congrte cik bunga..:)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥