Friday, April 1, 2011

Result! yeahhh.... dapat lagi :) Alhamdulillah...

Hiii peeps! Cik Bunga dapat berita gembira lagik lepas hasil kemenangan pertama bersama  
Bifas Collezion Contest 2011 
(maaf link takde sebab contest dah tamat, huhu) 
 Walaupun Cik Bunga tempat ke 4 tapi alhamdulillah dapat la jugak kann..kan... heheh.. Nak tengok penyertaan Cik Bunga klik SINI


psstt...cik bunga dapat skirt taw, nak update gambar hadiah pon tak sempat.. huhu. tapi boleh tengok kat SINI jugak :)


  Now! kemenangan kedua!!! Yeahhh... 
Mirror² in the world, "sape gadis paling comel kat sini?"
 Hehehe, ehhh... Maap²... salah sebut.. Actually Cik Bunga bertuah dengan giveaway by Melati Mirror
Tengggsss so much dear! Tak sangke cintabungablogspot terpilih :)


  penyertaan Cik Bunga bole TENGOK SINI

 jeng..jeng..jengg... dapat mirror "oberseee" u! heheh ^^

 
 aughhh...tak sabar tunggu hadiah sampai :)






Terima kasih POWER ROOT!!!!

Cik Bunga menang "jongkol emas" okhe.. heheh.. 


pujuk la cik melati nie kalau korang nak gift  jugakkk, heheh... klik header di atas :P
 

4 comments:

Melati said...

thanks Bunga! terharu I,.
nanti kalo i ada trip mana2 i beli svnir lebih orgnize GA lagi eh,. thanks =))

nabila faryzza said...

wahh! congrates! :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

melati ~ heheh...owrait dera, shoppink bebanyak taw. nnt wat GA tag cik bunga lagik n pastikan cik bunga dpt. cewaaah! heheh :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nabila ~ hehehe, tengsss dear ^^

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥