Tuesday, April 19, 2011

TOP 15!!! Yareeebah!!! angreyyy, angreyyy! heheh

Hii peeps! Doakan Cik Bunga success untuk ke TOP 5 pulak ehh... Top 5 untuk ape..? Untuk contest beautiful-eyes-by-tennielicious tajaan khas dari Adek Wanie gojes & Tenten...huuu, mesti dorang ngah pening kan nak pilih TOP 5 pulak... uguguguuu~ Hopefully Cik Bunga on list -__-
Nak jugak mate cantik macam gadis² gojes nie



Cik Bunga punyer "participation" lak... ececehhh...

nak jugak mate biru, kuning macam telur, hijau daun pisang, ungu vokalis hendon! upsss... hahahah

11 comments:

Anis Adila Aris said...

tahniah cik bunga..
saya tak layak pun :'(

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

nak cik bunga menanggg! ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Anis ~ dearrr...ape ckp camtu lakk... anis cntik sgt tuhh, that's why owner nie tak brani nk choose compare ngan mate cik bunga yg sembap nih -__-

Suriati said...

cantikk mate cik bunga...cayokk..cayokk..insyallah leh menang..ghehehe

zOeY zAu YaH said...

tahniah..saya dh siap follow.tq sbb mai blog saya..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sape yang undi ko ne ek.. dieorang rabun ke????????

sahromnasrudin said...

cik bunga memang hebat..semoga ia dijadikan motivasi utk terus berkarya ya

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Suriati ~ aminn.. hehehe, thanx dear ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

zOeY ~ ngeeee...tenggssss dear, heheh.. cik bunga nk dtg terjah lagi :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Taufiq ~ okeh la tu de jugak yg vote cik bunga nie haaa, dorang tak vote ko topp.. senyap okeh :p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sahromnasrudin ~ Alhamdulillah... Tengsss ehh :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥