Wednesday, April 27, 2011

C i N t ª β u N g ª PROMOTE INAI TERBAIK!

Hii peeps! Cik Bunga nak tunaikan janji² yang telah Cik Bunga kotakan pade teman² blogger yang bertanyakan tentang inai gorgeous yang Cik Bunga pakai... Ramai yang salah paham okeh, that's is NOT a nail polish! Astaghfirullahalazim.... Takkan la Cik Bunga nak pakai mende alah tu sedangkan Cik Bunga seorang gadis ISLAM. Yang wajib menunaikan SOLAT :) Boleh je kalau nak pakai, tapi korang boleh yakin ke dah bersihkan mende tu betul² dari kuku kite?? 
Adekah anda pasti?! 
(Takde talian hayat disni okeh, wopps!. hehehe..ape kate sebeyyyy~~)

Aishhh... Lantak lah~ Cik Bunga tak berminat langsung nak taw apetah lagi nak mencube!


Nie berita gembira untuk bakal² BRIDE TO BE or Fiance TO BE.. heheh..Untuk yang da lame kawen or suke² nak pakai pon bole refer kat sini... 
(ehh, ingat orang b'tunang tak pakai inai ke..? cik bunga tengok skang dah macam trend dah..uhuh, melepas!)

Memakai inai hukumnya adalah sunat nabi yer... Tapi bukan dengan cara pemakain bercorak² atas tangan tu... Memang kategori tatu dah! 
HARAM...
(eleh cik bunga, macam la tak penah conteng tangan macam tu jugak kan... "HUH, YER...CIK BUNGA NGAKU!)

Terpulanglah kan.. hak masing², bole pikir sendiri mane elok mane takk.. Kalau nak buat pon biarla simple² aje. Okeh, Cik Bunga nak promote Inai terbaik yang korang susah nak jumpa. Limited edition nie :)


Kenapa Cik Bunga kate TERBAIK?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
will be continue next entry, heheh... 
Untuk yang berminat

16 comments:

sweet stalker said...

cik bunga..atien pernah pakai nail colour. tapi waktu period. tapi pkai mase kat hostel lah.. kat rumah tak berani takut papa marah.

tapi dah masuk sem2 ni tak paki dh.. sbb lect pernah tegur and malu sgt..

sekrg lnsg dah takde nail colour tu, dah buang. pernah tengok halaqah ustaz cakap haram,. insaf dah. huuu

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

grrrrrrr cakap larrrr!
asyik continue je..tarik muncung tikus dh ni..

CikBulat said...

CB nak jugak, tapi nak sis pakaikan dan belikan dan bagi free. HAHAHA

Amiera Hilton said...

alaaa cikbunga ni kan saje je buat suspen. bersambung2 pulak dia. ish. cepat la sambung entry ni. hehe

qhais said...

excited nk tau ni...tibe2 will be continued?? huhuuu... xpe2, ite tnggu... :)

Melati said...

laaa kene stay tuneeed ke Bunga =( huwaaa dah semangat dah nak tauuu,.. sobs sobs

Maya Mayana said...

yang segera punya dah ade kan? dolu2 main tumbuk2 daun inai..tp yg segera tk leh lawan inai tumbuk dan inai mekah...

Dekcik said...

hehe...cpt2 sambung..nak tahu..

Are'Ja_(",) said...

mane pic nye? nak tgk cik bunga pakai inai ;)

zuwaidah said...

time keje hotel dulu, memang pakai nail polish tu pun tak selalu, skrg ni dah jadi baik (konon) tak pakai dahhhh sebab udah bertudung.

hishhhh teNGAH SYOK membaca, tiba2 ada sambungan

Mamachia said...

cantik pakai inai masa raya..hehhe mcm pengantin baru.

fuuyooh said...

kalau saya pakai inai bleh ke?

Suriati said...

alaa cik bungaa... nextt entrii pulakk.. hehehe.... xsaboo nk tauu ni... walupn dh kawen tp still suke pakai inaii k.. inaii only not color2 ..

Shida Radzuan said...

uihhh..cik bunga suspen dah nih grrrr...^_^

Nor Suhaiza said...

cik bunga suka buat org ttunggu2...
:)
happy blogging...

Melati said...

Bunga,.. i dah balik sini! excited nih tunggu,. heheeee =))

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥