Tuesday, April 26, 2011

SURPRISE lagiii... Alhamdulillah :)

Assalamualaikum peeps... Maafkan Cik Bunga sebab blog semakin di anak tirikan yeww... Bukan saje untuk tak update tapi Cik Bunga sedang dilanda macam² penyakit sejak dua menjak neyhh, aduuhh..duhhh..mana tahan dong!


Penyakit dalaman, penyakit luaran... penyakit sakit ati, penyakit panas ati, penyakit makan ati..Sume yang berkait dengan HATI! uhuh~ Rase macam nak gigit owang jek neyhh, geram punye pasal...
(sape rela dirinyer digigit meh sini cepat!)

Longkang punyer mulut pasal lah! ehh, salah... mulut longkang punyer pasal la nie!
(Ehh.. ape cakap macam tamil neyh, yeahh na deyyyy! hehehe) 



Mane la tau korang ke yang mulut busuk tu kan, tekan sini
hurmm..mulut orang kan, kite tak bole nak tutup pon walaupun sekuat gam gajah! sabar jela..
Allah sentiasa dengan kita
(klik)

Ade hikmah disetiap kesabaran kite tu, pecayelah...
Percayalahhhh...kasihmu lama bla..bla..bla..♪♪♪
best tak? best tak? kekek...


Berkat kesabaran Cik Bunga, mencurah² rezeki yang datang taw.
Alhamdulillah sangat²... macam yang korang semua sedia maklum sebelum nie rezeki²  Cik Bunga terima..


SILA KLIK LINK² DI BAWAH UNTUK MENINGKATKAN 
TAHAP "KEJELESAN" ANDA
(terutama sekali untuk si mulut longkang!)


(super duper cute & cantikkk! tapi belom nak publish sbb ade error sket. huu...)
 
(kecundang sampai situ jek, tapi alhamdulillah tersenarailah jugak kann.. heheh)

(korang mesti kene pegi tengok okeh. "The Roomate" sinopsis klik sini)

Giveaway by Sis Alin
(hadiah masih otw, heheh..tak sabaqqqq!)

(seyes sgt comel okeh! pssttt melati, next GA invite cik bunga taw. heheh)

  (auww..auww...maluunyerrr, heheh..)

(Tuah cik bunga yang 1st, terharu kemain lagik..melonjak², heheh)



Last weekend Cik Bunga dikejutkan lagi okeh.... Thanks to my deares powerpuff kental gurls, qucachahir sebab tolong inform kat Cik Bunga salah sorang penerima GA ole² dari BANDUNG by Mama Malikha...huh, Alhamdulillah... Allah bless u dear.. Serious Cik Bunga tak perasan langsung! Tenggss dear, tenggsss! heheh..
(naseb baek confirmation address due 28hb, huh~ sempat email semalam. heheh, tak sabaqqq!) 


Pastu kan..pastu kan.... jeng²... Jangan berbulu la derrr~~
Pepagi lagi Cik Bunga dapat GIFT lagi, horey..horeyyy!
Syukrannn...Syukrannn, Alhamdulillah :)
Ante manyak suka lah! Ini rezeki ana yang punye lah! heheh...

  ouhh apekah???? 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 Idaman yang ku nanti²!

Estee lauder
"A D V E N T U R O U S"
*
*
*
*
*


walaupun Cik Bunga mengidamkan yang ini sebenarnyer... huuu -___-
Tapi Alhamdulillah... heheh... 
Opp, opppp...  Japppp! Nie bukan hasil kemenangan dari mane² Contest pon ehh... 
haa..haaaa... bukan dari Encik Tunang jugakkk, tapi kan...
*
*
*
 gift dari my love auntie yang sedap melancong kat obersee last week... Kononnyer ole², tapi beli kat airport jek, ahahaha...Takpe la kan, ade jugak orang yang ingat kat Cik Bunga... phewiittt! Terharu!!! ^^
Tenggss... the sepporting makcik!
Muahh!


Betul tak Cik Bunga cakap... disebalik kesabaran kita tu ade hikmahnyer? :)
Just think about it!

(dengar dan hayati okeh) 

25 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

banyak gler ko dapat... ko guna khidmat bomoh ke ape ha

Belog MTT said...

saboo ye cik bunge..;)

elyzatul nastaysah said...

adeh..jeles teramat sgt ni..nak yg skirt tu bole tak?ala..bole la..*sambil pintal-pintal gambot gaye manje;p

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cik bunga on YM sat hehe..

Faztee Danisha said...

TAHNIAH ats kjayaan itu sume..jeles jugk
header suda btukr..jd cinta pkok klapa pulk..mls nk wt header..

qucachahir said...

hehe..cik bunga power lah..
kental pulak tuh..! ;)
welcome sis.. :)
tahniah again oke..
abaikan siMULUT LONGKANG itu.. ;D

misz fae said...

beshnyer dear...jeles! ;P

Mohamad Fadzli said...

wahh..wah...saba la iera uit..mulut tempayan ley kita tutup relax2 jerk mulut org nih payah..xkan nak jahit plak..huhu

mizzkechique said...

wow..banyaknye adiah...
grrr...

JIJI YU said...

muahha tak jelas pon T.T

muCux said...

mmg jeles la. . .asyikk menang jew. . .hihihihihi

qhais said...

cik bunga wat bodoh je ngan c mulut longkang itu...huhuu... ;P

Amiera Hilton said...

waaa bestnye awak. ish jeles ni! hehe. cintabunga ni mesti jenis yg ada luck klu masuk ape2 ptandingan. kalau miera, xdok ler luck nye. hampeh..isk

Anis Adila Aris said...

menyampah beno teman baca entri ini.. :/

meh bg sikit hadiah yang dapat tue...

Cik Fie said...

peehhh...banyak nye adiah..share la..huhu

Ain Zulaikha said...

wahhh banyaknya dapat.... rezeki mencurah2... tahniah...

ok saya jeles.. hehhe

Are'Ja_(",) said...

waa.. murahnya rezeki cik bunga... ni klu byk sgt dpt gift ni, nampaknye cik bunga kene share2 lar jugak ngan cik areja.. tak gitu? ;) hehe neway.. smile always and life must be happiness..

mrs chenta said...

ok.. awak betul! saya jeles sekarang!! ahahahahhaha

:: noremy bte rahmat :: said...

wow...

bukan setakat jeles,iri hati trus daaaaaa..

heheheheh..

tahniah dear...

Diya Edhayaa said...

mmg terasa kejelesan.. huh! hehe.. bestnye perfume tuh..

Mamachia said...

berkat kesabaran..inilah balasanya, tahniah sis..

Melati said...

wahhhaaa Bunga =)) congratsss!!! usaha berhasil =)) sekali Allah bagi banyak,.. syukurr =)

parfumeee tu besttt!!!

Dekcik said...

biase la 2 mnusia dengki..hah.2 lah jelez..
muarh rezeki cik bunga yer..

mira.... said...

tahniah cik bunga...tnyata sya mmg jeles huhuhu...

Nurfazilah Cipa said...

byk nye..bg satu...(jeles glleeeeerrrrrrr!!!!)haha

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥