Thursday, April 28, 2011

FREE BANNER EXCHANGE & DISPLAY :)







*tepek kat muke. ehh, salah... tepek kat blog korang okeh, huhu*



Oleh kerana cintabungablogspot JAHAT tak bagi korang 
hightlight entry & disable right click
(hehehe...jahatnyer kamo cik bunga oittt, ehh.. bukann..nak copy bole tp mintak izin dulu taw. Namo² cilok²...)






Untuk blogger² yang berminat nak exchange banner sila tinggalkan url blog & email address diruangan komen entry nie okeh, Cik Bunga akan rojer untuk banner code tersebut. Untuk yang nak tumpang tepek kat blog cintabungablogspot pon bole jugak... Cepat taw, limited space dah :)







Hasilnya banner korang akan di tepek kat blog nieh macam yang dah sedia bertepek. hehehe...


cepat bagi link sementara ruang untuk korang masih ade. FREE dispaly okeh sampai bile²! :)



FREE OF CHARGE!

takde banner tapi nak buat? pujuk Cik Bulat.. tu pon kalau dapat FREE lah. huhu..





Penaja  Cik Bunga ~  P i n k y M o m m a

10 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aahahaha nape akak pulak ni penaja utama huhu..lawaks la cik bunga ni ;p

sweet stalker said...

huuu, atien takde banner lah.. mcam mana?

A d y . E i R a said...

ni url blog i yunk :
www.cintadiera.blogspot.com
ni my email :
ira_sweetheart87@yahoo.com.my

tp kn i xde banner la yunk...cmne erk?

Mamachia said...

inikah yg free tu..hehhee camna nak ikut tu, kak nak lah...

oh dari pinky momma..hei!! P.i.n.K.y buat kat blog aku bole.hehheee..

FARAH LIYANA said...

nak buat banner cm ane ye?

Azri Fathurrahman said...

url : http://azrifathurrahman.blogspot.com
email : azryaf92@gmail.com
:D

Faztee Danisha said...

bukn je banner nk wt header pun mls..nk wt kn leh gk..

ok ni mel sy utk code
http://shares-something.blogspot.com/
fatee.danisha@gmail.com

Dekcik said...

dekcik x ade banner lah x ret nak wat..

darlachinta said...

saya tgalkkan jejak kat sn so sng nak dtg lagi..;)

Melati said...

waahhaaa bungaaa sukanya bannerrr u! comelll =)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥