Sunday, February 6, 2011

BIFAS COLLEZION 2011 CONTEST

Assalamualaikum peepss sekalian :)

First entry cintabungablogspot selepas cuti yang panjang, nak response kat blogger kitew yang sudi & baek ati tag cintabungablogspot untuk same2 join contest. Special thanks to  cik anis di atas kesudian beliau tag blog nih...
huhu, terharu sungguh ^^


cintabungablogspot 
tagged by her coz of contest by Bifas Collezion Contest 2011


wahhhh.... saje jew cik anis nie kan, cam tetaw jew miss fiancee cintabungablogspot obses ngan dress skunk, kui..kui...


nak taw details sal Bifas CollezionKlik sini
macam2 ada~~ 
(wat sleng astro)


* CHEONGSAM *
* DRESS *
* JACKET / CARDIGAN *
* BAG YANG SUPER DUPER TRENDY *
* LINGERIE *
* LONG DRESS & SKIRT *

(yang paling berkenan. pssttt... tu pon law berjaya la kan, heheh) 
or


 or

* PANTS *
* TOP *  sume cantik, arghhh... nak pitam O_o)
* VINTAGE / DESIGNER BAGS *


Yang paling syok nie ha...
Chinese New Year Sale!


Gambar pilihan
confident sangat wearing dress yang camni sebab labuh paras lutut, lengan panjang, yang paling penting... takyah iron! heheh....


(okeh, nie gambar full dress)






"Saya rasa confident dengan bifa's collezion kerana semua koleksi yang ade majoriti macam ape yang miss fiancee gayekan skunk... Even kite pakai tudung pown, dress takde lengan pon bole pakai taw tapi ngan syarat pakai inner di dalam dulu yeww... Ingat! inner baju, bukan inner tudung lycra tuh... huhu ^^"

siap dah... good luck ye! :)

13 comments:

mrsbifa said...

tx 4 joining dear..gmbr kamu cantik..;)

Anis Adila Aris said...

good luck tau :)

MarelFira said...

kakak cantik, belikan saya dress tuh...cantik wooo!

.::cintabungablogspot::. said...

Mrs Bifa ~ Welkem dear, wish me luck utk contest tu. sis pown sweet jugak ;) ikhlas ehh... bkn nk bodek, heheh :p


Anis ~ U too tayanggg :)


Adik Marel ~ adek manisss :)) miss u.. adik nak ke?

i.b.t.i.s.a.m~ said...

tq dear comel sb tag sy.... wawawa~ tibe2 blurrr... sy kene buat ape ye?

.::cintabungablogspot::. said...

i.b.t.i.s.a.m ~ dear, law x paham u just klik kat main contest tu nyer link eh... klik kat yg de kat sidebar nie pon bole, da link kn :) law nk ty sy sudi m'jawab juge, heheh

redzwanie redzmann said...

akak manis..thnx tag wanie...
i.Allah akn cube wat contest nie..
lately nie bz keje n sgt penat bl blk..hehhe
t wanie wat yer..maceh tag!=)

.::cintabungablogspot::. said...

Cik Wanie ~ hehehe, xpe dear.. slow² wokeh.. beselah, bisnewomen skang adik neyh... huhu, montop! cntik² lens, cm tuan kedai die jugak :)

queen aida said...

ayoo..queen blur ni cmane nk join contest ni..hm..

.::cintabungablogspot::. said...

Queen ~ law tak bape sure ngan penjelasan entry cintabunga queen leh g direct ke page Bifa's Collezion tu k... hehehe, sorry ye... (tah pape entry la yg cintabunga nie post, susah owang nak paham) huh~~~

Mama Zharfan said...

congrats yer


nak menang purse clarks ori? jom vote!

Mama Zharfan said...

me dh click ur HB!

.::cintabungablogspot::. said...

Mama ~ hehehe, welkem mama :) orait mama, will be visit the clark purse tuh! ;) btw, da klik HB mama jugak :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥