Thursday, February 10, 2011

CONTEST "AKU DAN TUDUNG EXPRESS"

Miss Fiancee, join la contest sampai lebam. muahaha... 
Many Thanks to Miss noremy sweet! sebab sudi invite saye join contest berkaitan tudung, kekeke...
  (kalau cite sal tudung gambar kene sopan² eh.. heheh)

Tak salah kan kalau kita sokong blogger² kat luar sana yang nak berpusu² buat contest. Kita jangan berfikiran join contest tu semata² kerana nak hadiah oki, tapi untuk merapatkan tali persaudaraan antara blogger² Malaysia kat luar sana. Nak tunggu orang blogwalking kita belum tentu diorang tau link kan.. so cara yang lagi cepat & pantas dengan membuat CONTEST!

Untuk makluman blogwalking cintabungablogspot, nie contest ke-yang telah disertai. 
(baru 4 da macam 40, kecoh btol!)


Contest kali ni memang menarik
"AKU & TUDUNG EXPRESS"
by
*
*
*
Klik sini

(cam tau² jew Miss Fiancee da tukar fesyen tudung express untuk ke ofis tahun nie, nak cepat punye pasal. hehehe... tapi law kuar jalan confirm dengan shawl, heheh... eceh, nak cakap jugakkkk)




Gambar tudung² express pilihan


1. Tudung bawal, zaman rajin...
(zaman muda remaja, shawl tak glemer lagi time nie. heheh..)


2. Tudung Express... zaman malas da datang 
(currently, pakai pegi ofis)


3. Tudung Express mix wif shawl, zaman mood tengah rajin nak mix and match 
(currently bile nak kuar dating♥ or merayap. heheh...)


Si gadis bertudung yang kene TAG


 Join meh!

Syarat² yang cukup simple

1. First kena jadi Follower The True Way dulu
2. Buat Entry yang bertajuk CONTEST "Aku dan Tudung Express"
3. Sertakan Gambar korang bersama Tudung Express
(Apa² saja jenis tudung pon bole cik siti aminah cakap, asalkan bukan tudung SAJI sudah. hehe..)
4. Tag & link kan 3 orang rakan untuk join contest nie
5. Paling penting! Tinggalkan LINK korang kat chatbox / ruangan komen entry nie kat blog The True Way


Hadiahnya???
Tudung Express Terkini Pilihan Korang
(Jumlah Pemenang Tertakluk Kepada Jumlah Penyertaan)


Tarikh Tutup
28 Februari 2011


Semoga S.U.C.C.E.S.S!

4 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

hehehe...

gud luck ye cik gorges..

redzwanie redzmann said...

wanie da joinn..ngee~~~
maseh tag yer..ngee~~

.::cintabungablogspot::. said...

Noremey ~ heheh... thank yayunk! :)

.::cintabungablogspot::. said...

Redzwanie ~ ho yeaaa... chaiyok²! :) wish u luck okeh..

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥