Tuesday, February 8, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK!!

Jeng..Jeng..Jengggg!
CONTEST datang lagi...hehehe
(giler contest btol skang neyh)

Anjuran : Mrs Chenta






Mr Fiance ngan Miss Fiancee kene jadi pengapit, masing² sibuk lipat tisu nak standby untuk lap muke pengantin.
(baju pengapit over macam nak pegi nikah je kan, huhu) 


Blogger² yang kene tag




Nak join? Jom!!! Bace details kat bawah
*
*
*
*



Syarat² Penyertaan

>> Gambar yang diberi mesti CANDID, bukan dibuat2 candid yer

>> Tak kisah nak letak gambar ape pon, yang penting ade muka kita. Ingat! SEKEPING sahaja yang dibenarkan.

>> Buat caption yang simple kat bawah gambar tu janji boleh paham ape maksud yang tersirat.
(psstt...Mrs Chenta pesan : "jangan nak mengarut yang bukan² eh, kang die lempang")

>> Tag sekurang²nya 3 orang blogger dan jangan lupe inform kat blogger yang kene tag tu

>> Dah siap? Letak link penyertaan korang kat sidebar or tinggalkan kat ruangan komen contest tu.
>> Nak follow ke tak Mrs Chenta tak kesah, tak wajib katenye.. Tapi ape yang penting 
cintabungablogspot pasti follow, hehe... (bole tau update status pemenangnyer sape, kan..kan)


Tarikh tutup
20/02/2011


 Pesanan Penaja
Andai kate korang pemenangnye & Mrs Chenta nie mintak details tak kira la melalui komen or shoutbox korang ke, silalah balas yer.. Kalau tak hadiah tu akan jatuh ke tangan cintabungablogspot! Uppss, ke tangan orang laen. hehehe...

Chaiyok²!!!

17 comments:

i.b.t.i.s.a.m~ said...

tq dear si comey.... hehehe.. rajin sungguh kamoo tag sayer... contest yg ari2 pun blom buat ag.. ok, i'll try k... thanx again si comey~~!

.::cintabungablogspot::. said...

heheh... welkem. it's okie dear.. chaiyok, anda mesti boleh. yeahh! Malaysia boleh :)) heheh

redzwanie redzmann said...

oloh sweetnyeee...
hehe
gud luck k!..=)

i.b.t.i.s.a.m~ said...

syg si comey~~ i'm DONE~~!

http://ordinaryibtisam.blogspot.com/2011/02/contest-candid-terbaik_08.html

MarelFira said...

kakak, smart woo candid tuh!!!suka sgt!!!pasti mng ni..muah!

.::cintabungablogspot::. said...

redzwanie ~ thanx dear... kamo pon kene tag juge, good luck eh :)


i.b.t.i.s.a.m ~ yeayyy!!! well done.. hehehe :)nnt post link kat Mrs Chenta tu nyer blog taw


Adek fira ~ amin.. mudah²an.. ngee~~ ^^

.::cintabungablogspot::. said...

syg² sume, contest nie bukan CINTABUNGA anjurkan taw... nie MRS CHENTA punye. Nak tau details klik kat link name MRS CHENTA di atas.

Ingat yew, sy CINTA bkn CHENTA ^^

Good LUCK sume :)

.: Cinta Adiera :. said...

wah..rajinnye u tag kami..
btw i'll try to join this contest k...tq dear..

ayu sleeping said...

gud luck..meh la singgah

http://sweethoney-ayu.blogspot.com

redzwanie redzmann said...

thnx tag wanie yer..
t cik wanie wat yer..ngee~~

.::cintabungablogspot::. said...

Cinta Adiera ~ heheh...jom join ramai², candid cun² taw ^^

.::cintabungablogspot::. said...

Ayu Sleeping ~ thanx u ayu, okeh... sy dtg nie :)

.::cintabungablogspot::. said...

Redzwanie ~ welkem dear, chaiyok²! hehehe... :)

:: noremy bte rahmat :: said...

mekacih tag ai...

already join..

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/contest-candid-terbaik.html

.::cintabungablogspot::. said...

Noremy ~ welkem my dear... jgn lupe link post kat MRS Chenta nyer blog juge :)

redzwanie redzmann said...

sis...wanie da wat...hahahhaa

.::cintabungablogspot::. said...

Wanie ~ yeayyyy... Akhirnya! Good luck taw. Heheh mesti cntik nie ;)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥