Monday, February 21, 2011

SEGMEN : Saya Newbie!


"Apa yang cintabungablogspot akan lakukan kalau dah bergelar oldtimers dalam  blog?"
(ala² otai la tuu...)



cintabungablogspot akan share dengan newbie² blogger pengalaman pahit & manis untuk bergelar blogger yang berjaya step by step. Mungkin cintabungablogspot akan sediakan tutorial (video or text) untuk newbie. Or mungkin cara yang terbaik adalah cintabungablogspot nak buat satu 'hot date' buat newbie² yang nak share & tau details how to convince stalker, peeps, blogwalker yang ade untuk tersangkut dengan mudahnya dekat blog kite. 
(Cewahhhh... panjang berjela huraian nie, heheh...)


Kalau rase korang pon "Newbie" macam kitorang, sila klik di bawah untuk join

11 comments:

JUNKO-EL-HIDA said...

Wahhh..berjiwa murni..Cayok!..hihihihi..Salam perkenalan..Saya ambik banner!..

.::cintabungablogspot::. said...

Junko ~ hehehe... yeahh! thanx u. cintabungablogspot amek banner kamo kembali :)

~Kirin Selama Perak~ said...

banner KSP xnk amek?
:(

~ ナフィルザ ~ said...

wah~
idea yang bernas..
saya bagi sapot!!
hee~

.::cintabungablogspot::. said...

KSP ~ lorrr... cintabunga dah mintak da kat KSP dulu k mase mule2 follow dulu, tak pasan la tuh. aiyooo :\ heheh.. okie2, cintabunga amek banner KSP orait! KSP amek cintabunga lak okeh? heheh... sistem barter ^^

~Kirin Selama Perak~ said...

sudah exchange~
:D

MéuzAngelo™ XXIII said...

sorry pasal 15a tuh.. pada asalnye sbb mls nk crop sbb awk bagi gambar jenis mcm tu kan..

so sy terus letak gambar asal.. n tak edit pun..
so mase tu xde number kat gambar awk..

tapi takpe, 15a tu akan di sertakan sekali dgn number 15.. dun worry :)

anyway, kalo boleh kurangkan widget yg tak penting kat sidebar ni.. kalo nk org terus stay kunjung blog kite la.. :)

.::cintabungablogspot::. said...

MéuzAngelo™~ heheh... ooo, br taw ^^ orait, tengs yer.. memang nk renovate blo nie pon. huhu :p

R E A D.. said...

Tq atas award yg awak beri nih.

:: noremy bte rahmat :: said...

ai tag kamu la si gorjes..

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/contest-give-away-dari-magrib.html

.::cintabungablogspot::. said...

Noremy ~ aiyakkk... tag lagi?? uhuh... adehh.. capekk :P

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥