Friday, February 25, 2011

BECOME A 'RABBIT'!

YESSS!!!
Merujuk pada entry cintabungablogspot yang baru je berlalu 3jam yang lepas 'dek' kerana kura² yang datang menginap kat sini. huh! 


Akhirnya membuahkan hasil yang berbaloi² dengan adenyer komen panasss mat top!
(saje nak kerek kat koo, buwekks! heheh...)




cintabungablogspot BERJAYA menjadikan ianya seekor '"Arnab" sekarang... Uuppss, bukan mat top... tapi cintabunga punye blog yer.. sebab tu la tiap kali post entry patung animasi rabbit nie ade.
huhu, yepiii~~


Punye la real² add page tula, inilah konon nak buang yang dekat sidebar...
(urghhh, sayangnyerr nak delete)


 tapi last step yang cintabungablogspot baru teringat nak buat 
jeng, jeng, jeng....


"edit bloglist display only top 10 recent update"
(b4 nie cintabungablogspot display semua coz xnak kecikkan ati korang, tapi skang nak jaga ati cintabunga pulak )
huhu... jangan marah yerr, kalau nak di display kat sini update la blog selalu wokeh!



*mood : gumbira tak turkira*
bahasa jiwa bangsa. ingat... jangan merosakkan bahase.

10 comments:

topimagine said...

pe benda ni.. xpaham.. yg top phm blog cintabunga dh bertukar dr kura2 ke rabbit.. :)kire owner blog ni pon dh jd rabbit ek :) alhamdullilah

Mamaleesya said...

Nah skrip wahai heroin filem baru ku ^___^

http://diarialeesya.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

zacky ~786~ said...

waa..~ rabbit2.. i like..

Mamaleesya said...

heroin jgn lupa tgk skrip ;)

http://diarialeesya.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

redzwanie redzmann said...

omeinyee rabbit sis g0jes....
happy cm akak juga laaa..heheh..
uke2...

.::cintabungablogspot::. said...

top imagine ~ Alhamdulillah top... ngan hasil 'pujian' top aritu yg membangkitkan mood kerajinan utk renovation yg pantas. huhu :)

.::cintabungablogspot::. said...

Mamaleesya ~ dah menghayati... memang best la skrip :) heheh... bile bole start shooting nie cik director? huhu... nntikan entry buat anda :) heheh

.::cintabungablogspot::. said...

Zacky ~ heheh..like jgn x like ^^

.::cintabungablogspot::. said...

Cik Wanie ~ kekeke.... tu lom nengok akk yg joget lg tuuu. huhu :P

topimagine said...

well.. u know me.. wat can i say.. :) kite perlu memberi kritikan yang membina pada kura2 kn :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥