Sunday, February 20, 2011

Exchange Link guna GAMBAR JE!


 Ape kejadahnyer link pakai gambar?

Hah, nie cintabungablogspot nak memperkenalkan tuan punye segmen adalah


(Sllrrppp..... buat lapar jek!)


 
Link yang disertakan dengan gambar bukan ke lebih menarik orang untuk klik? kalau buat list beriban-riban link blog korang, belum tentu orang nak klik bukan?
(pssttt.... cintabungablogspot PASTI klik link yang korang tinggalkan okeh walaupun link nak dekat beratus ribu juta lemon!)

 


contoh link gambar macam ni:





kat atas ni contoh je taw! Nampak menarik jugak kan lau buat camni :) terjah blog tengoh muka pulak, heheh...



Gambar yang cintabungablogspot nak link adalah, jeng3....
para blogger & follower cintabungablogspot! jom kite join meh :)



Nk link dan gambar korang kat blog Gulai Tempoyak Ikan Masin? Caranya macamni..
  • buat satu entry pendek, tak kisah tajuk ape pun..
  • kemudian dalam entry tu letakkan gambar yang korang nak guna..
  • last skali, letak link entry tu kat ruangan comment ni.. (Klik sini)
  • kalau boleh ajak la member-member blogger korang jugak, ala2 tag la tu..
  • balasan untuk tuan punyer penaja segmen, cuma mintak korang letak link blog dia dalam blog korang..
  • tak kesah la macam mana cara korang nk letak link tu, terpulang.. :)



konsep sama je macam exchange link, tapi yang nie hanya gunakan sekali je gambar korang supaya orang lain lebih berminat untuk klik ke blog korang..

INGAT! bukan banner, tapi profile picture korang.. :)

4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

tak kesah exchange link mcm mne..
cukup la sekadar ade link blog saye dlm entry ni.. :)

T'nie on the Blog said...

tular psal...ramai yg ajak xchange link..tp saya x tw menatang hape...tu yg dok survey2..thnx fr sharing
http://clothpuppet.blogspot.com/2011/02/pengat-keledek-menyeman.html

.::cintabungablogspot::. said...

MeuzAngelo ~ xpe... da link kn banner dah, heheh :)

.::cintabungablogspot::. said...

Tnie ~ heheh... tu menatang bear cute namenyer, huk..huk.. :p

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥