Tuesday, February 22, 2011

Renovation proses~~

Hii peeps! 
cintabungablogspot skang sedang menjalankan aktiviti 'renovation' blog... huhu... Kalau korang semua perasan  kat keliling blog cintabungablogspot  ade some widget yang dah bertukar kedudukan dan ade jugak yang telah selamat ke tong sampah! 
(widget tu xde kaki okeh, tapi blogger die yang gerakkan..uhuh~)


Now nak mintak suggestion korang :-

1. Patutke cintabungablogspot tukar HEADER lain?
2. TEMPLATE or dalam erti kate lain background belakang tuh, ade suggestion tak nak tukar design ape? 
3. Korang rase "MisterLink" tu penting ke tak untuk blog cintabungablogspot?  sebab kami dapat feel yang link tu skarang membuatkan blog jadi HEAVY 
(arghhh... menciii!)



Korang ade pape idea tak nak kasi upgrade 'RAM' blog cintabungablogspot jadi pantas!
zuuppp, zappp, zupppp, zapppp! camnih?!


Please semua, tolong bagi respon yang baik² aja okeh :)


10 comments:

misz fae said...

awak! header jgn tuka..nampak sweet sgt!;)
yg lain tuh terpulang la..s0 far blog ni da nmpk cute da! ;)

Qaseh dalia adelia said...

bagi dalia ..header tu dah ok lawa... romatik ! backgorund maybe tukar yg simple sikit coz kdg berat loading n master link tu dalia rasa tak penting pun ! hehe

Cherrie Pie Sweety said...

rasa macam dah ok jer semua hehehe

i.b.t.i.s.a.m~ said...

dear.. masterlink tue jgn buang...
ssh gak kalo xde...
sbb dr c2 je kite leh bw dgn cepat...
try make scroll bar for it...
thenn...
ade 1 menda yg leh buat laju,
ape ntah nama nye.. 'jquery',
coding die letak bawah header...
may b leh cptkan...
n i ade ckp i admire dgn ur header kn dear???
so, jgn la tukar header len..
huhuhu~
hokhok~
cik tie plak yg sedey..
hahahaha~
gedix plak..
kalo nk coding "jquery" tue, nnt cik tie bg k...

xpun dear, leh tgk cik tom nye blog,
die ade bg tips nk ringankan blog..

http://www.ciktom.com/

.::cintabungablogspot::. said...

Misz Fae ~ ngeee... manyaknyer ckp tak bg tukar header ^^ heheh, okie²... tak tukar ye :) thanx dear.. :)

.::cintabungablogspot::. said...

Qaseh ~ hehehe... orait tak tukar header, don worry :) b/ground nie lame da sbnrnyer.. b4 nie tak berat pon :( heheh... mister link tu akn d'pk camner coz ade yg kate okie pulak :)

.::cintabungablogspot::. said...

Sis Cherie ~ aishh, ade² jew... blog nie tak segojes blog kamo lg sis :(

.::cintabungablogspot::. said...

i.b.t.i.s.a.m ~ wahhh, nice sharing my dear :) heheh... akan ku godek belog cik tom itu. thanx!!! :)

Suriati said...

ishh header jgn tukar cinta... cute sgt sehh..
haa sy pn akan join la godek blog cik tom..huhu.

.::cintabungablogspot::. said...

Suriati ~heheh...thanx... cintabunga tak tukar header pon nnt, dun worry.. tenggsss for support! ^^

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥