Wednesday, February 16, 2011

Pening ke???

Assalamualaikum...

Hii....
peeps & blogwalker
birthday boy @ gurl
bride to be!

Pening ke??? sabar ehh... cintabungablogspot paham kat korang semua especially kat bakal² raja sehari... semua tengah duduk pening pagi petang siang malam buat checklist nak sediakan itu ini... Lagi² bila date dah nak dekat due, huhhh... memang cuak ke bebehhh! heheh...

I know how u feel... sabar, tarik nafas... hembuss.... tarikkk, hembusss... heheh

Arini cintabungablogspot ade dapat kesan satu online bisnes nie yang sediakan macam² jenis gift untuk berbagai² event... "heartbeat"
Ape yang menarik...? heartbeat bagi FREE DELIVERY kalau kite register, okeh la tu kan... jimat postage charge. So cintabunga decide untuk register jela, free... takde payment pape, dont worry. Mana la taw untuk majlis kami nanti tetibe jadi buntu tak taw nak beli gift kat mane so backup dah ade. kan? kan?...

Selain tu jugak, benefit yang kite dapat adalah komisen & free gift disamping mengiklankannya... haaa, best kan? nak taw detail boleh klik kat segala banner yang ade kat mana² "heartbeat" banner dalam sidebar cintabungablogspot





cintabungablogspot telah berdaftar sebab tersangkut dengan design² comel yang ade! gerammm >.<

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥