Friday, February 25, 2011

Memang sah lembap!

Monink peeps! Pagi da pegi check tahap kesihatan  blog cintabungablogspot.

Eh²... penyakit makin teruk dah nie, cube tengok bawah nie.


Klik untuk tahap kebesaran yang melampau!


Puas dah cintabungablogspot skodeng blog Cik Tom, tapi bengang pulak rasenyer bile code yang dicari tu takde dalam HTML template. Bape kali try & error dah, preview pon tapi takde pape kesan. Scroll.. CSS compress.. lagi ape... sume same, godek²... tangg tuuuu jugak!
fuhhhh! bikin panasssss~


Peeps, bole tolong tak? Need ur help untuk kasi pecut macam arnab, tak mau cam kure² nie!

*nak check tahap kelajuan blog korang? Klik bawah nie*


RESULT TERBAIK ADALAH LESS THAN 100KB FOR LOADING

6 comments:

muCux said...

munga~ myb widget2 yg byk nie wat dier berat. . .

topimagine said...

kelembapan sesuatu blog tu ikut owner blog gak kut.. :)

.::cintabungablogspot::. said...

Mucux ~ tula pasal... tapi widget yg tinggal cume contest, nuff, & blogwalking.. hurmm.. confuse.. takkan nk buat widget contest, kang tak menang lakkk :\

.::cintabungablogspot::. said...

Top ~ wak luuu... hahahah :D reject header kang -_-

:: noremy bte rahmat :: said...

tak nak tengok..

nanti jadi sakit hati..

*sob*

.::cintabungablogspot::. said...

Noremy ~ heheh... ala... anggap tu sume ilusi jew, kekekke :P

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥