Monday, February 21, 2011

AWARDS UNTUK FOLLOWER KAMI :)

Assalamualaikum peeps & follower cintabungablogspot yang dirahmati!


Special gift for our all beloved FOLLOWERS
Memandangkan cintabungablogspot kini telah success² dalam usaha mencecahkan follower sampai 100!
(uppsss, terlebih sudaaa~~)

YESSS! 
Kononnyer  cintabungablogspot nak buat special gift untuk follower ke 100 je, tapi rase macam not fair la kan untuk follower yang lain. So, sebagai tanda terima kasih untuk teman blogger especially teman kesayangan yang sentiasa support cintabungablogspot. Nah, khas buat korang semua :)

Cara² nak amek 'Anugerah'
 1. KLIK AWARD DI ATAS & SAVE IMAGE DI DESKTOP
2. ADD GADGET DARI BLOG ANDA AS PICTURE , TARAA... AWARD KINI BERADA DI SIDEBAR SUDA! :)
*Sila resize award di atas  ke 300/400 pixels*




Mase yang diambil untuk edit Special Award nie hanya 2minit jek! Sape² yang memerlukan khidmat edit gambar or header boleh berhubung dengan  cintabungablogspot. Nie bukan bisnes tapi sekadar ingin membantu rakan² blogger diluar sana sebagai tanda TERIMA KASIH buat kalian!
(terharu sangat ngan sokongan peeps sekalian, makasihh yaa! makasihhhh.....)







"Follower yang memerlukan khidmat edit secara PERCUMA, tempoh sehingga hujung Februari 2011"

25 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

terharu KSP jadi follower cintabunga ni :)

.::cintabungablogspot::. said...

KSP ~ kekekek.... rilekss sudaaa, cintabungablogspot lg terharu follow KSP! :p silakan amek yerr :)

misz fae said...

thx ya cinta bunge! ade award utk sume ye! ;)

topimagine said...

huhu... wat kn topimagine header leh x.. free kn.. :)

nur said...

thanks ye..macamana nk ambil ni..
Jemput ke:ALL IN ONE

.::cintabungablogspot::. said...

Misz Fae ~ heheheh welkem back :)

.::cintabungablogspot::. said...

Top Imagine ~ heheh, bole... bagi gambar kat email cintabunga then explain nak design camner :)

.::cintabungablogspot::. said...

Nur ~ heheh... just copy & save gambar then upload widget as PICTURE. tp sebelum tu resize dulu if size widget besar okeh :) 400pixel pon okie:)

i.d.a.s.h.a.h.r.i.z.a said...

thanks my dear..♥ u..hee

.::cintabungablogspot::. said...

ida ~ heheh, welkem back darling :)

redzwanie redzmann said...

wahh..dpt award...
mceh sis g0jes!ngeee~~
lebiu larh..=)

.::cintabungablogspot::. said...

wanie ~ ngeee... muah2! lebiu jugak dik :) sila amek wokeh award tu n letak kat sidebar paling bagos. huhu :P

MéuzAngelo™ XXIII said...

tak boleh nak ambil sbb sy tak follow blog ni.. :D

:: noremy bte rahmat :: said...

dah amik...
mekacih...
(^__^)

.::cintabungablogspot::. said...

MéuzAngelo™ ~ haa... jgn amek ehhh,pukol kangg.. huhu :P

sharifahzakiah said...

saya amik award ni . saya bru follow blog ni yup :)

queen aida said...

queen dh ambik award 2..cntik sgt..!entry tuk cintabungablogspot..ringkas jerk..hehe

**nnt ajr queen cmane nk buat header yg cntik 2 ek.

Anis Adila Aris said...

kite dah ambik award nie..
hehe

.::cintabungablogspot::. said...

Sharifah ~ ngee... silakan, thanx for follow cintabungablogspot ^^

.::cintabungablogspot::. said...

QA ~ heheh... okie quee :) nnt cintabunga wat tutorial camner nak buat header k :)

.::cintabungablogspot::. said...

Anis ~ heheh, thanx anis... thanx for the special entry too! heheh (amboiii... die g promote kat blog die pulakk)

muCux said...

cik mucux dah pacakkan award kat blog cik mucux
tq cik cintabunga :)

i nk buat header la leh x?. . .free kan?

.::cintabungablogspot::. said...

Mucux ~ bole cik mucux² >.< heheh... bg gambar kat email & details nak design camner k :)

♥Princess Delliza♥ said...

princess dah amik award..so lovely...tq...ajar la camne nak edit pic letak kat header..lawa la..

.::cintabungablogspot::. said...

Princess ~ heheh... tu cik bunga pkai adobe dear, extract gambar tu... cut pape yg patut pastu adjust kasi smooth ;)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥