Friday, February 18, 2011

TOPIMAGINE BLOG LIST - "CABARAN SEBAGAI SEORANG BLOGGER BARU"

Menyibukkan diri join blogwalking tetiba masuk part Topimagine. Many thanx cintabungablogspot nak ucapkan kat Puan Alin pemilik blog cinta-matahariku... pssstt², cam cinta-bunga ler pulak. hehehe, gimme 5!!!

Okeh, jom cite pasal topimagine nie cepatan. Lebih kurang contest la jugak tapi yang nie khas untuk para blogger baru untuk citerkan cabaran² yang mereka lalui untuk bergelar BLOGGER

yeahhh!

3 CABARAN UTAMA CINTABUNGABLOGSPOT SEPANJANG BERGELAR BLOGGER BARU

1. Mula² start blogging kepala jadi blur tak tau ape tu BLOG? untuk ape... so, pegila surf tenet je..Google kan ade, cewahhh.. template, widget... sume ade! ape kesah... :P

2. Pikir camner cara nak tarik aura blogger lain singgah kat blog kita walaupun blog macam budak skolah rendah punye,huhu... itu dulu yer, skarang da upgrade ke skola menengah nyer tahap penulisan wokeh!

3. Kadang² tu sampai kat tengah dalam toilet pon duduk pikir nak post entry ape untuk besok ye??? hurmmm (tula yang dipanggil bilik termenung, hehehe...)




3 BLOGGER KENE TAG



Jom teman blogger seperjuangan, kita meraikan. Nie 1st segmen by Topimagine. Yukkk support beliau :)


Syarat-syarat seperti dibawah:-

* Korang kene follow blog Topimagine (WAJIB okeh!)
* Buat sebuah entry bertajuk TOPIMAGINE BLOG LIST - "CABARAN SEBAGAI SEORANG BLOGGER BARU"
* Letak banner hitam putih skali dalam entry tu
* Tulis 3 CABARAN UTAMA KORANG SEPANJANG BERGELAR BLOGGER BARU
(jangan copy & paste blogger lain punye ayat k!)

Tinggalkan link entry korang tu ke ruangan komen entry penyertaan blog Topimagine
Klik sini untuk : Post link penyertaan

Tag 3 orang untuk menyertai segmen ni dan pastikan mereka tahu mereka di tag!
Tarikh tutup penyertaan......? 
(bergantung kepada sambutan)



* Pemilihan akan dipilih berdasarkan "betapa sukarnye blogger tu menjadi blogger baru"*


GOOD LUCK!

8 comments:

redzwanie redzmann said...

wahhh..cik wanie pengsan jap sb kne tag ag...hahaha
anyway..thnx sis..tgu ye cik wanie wat sekali gus..hehe

topimagine said...

timekaseh yerk cintabungablogspot.. huhu.. btol tu.. kadang2 dlm bilik air pon terpikir psl entry.. :)

misz sheyla said...

welcome blogger :)
happy blogging..kite pun baru jugak...leh share2 ilmu ye tak...singgah blog sheyla k :)

klik ur hb

.::cintabungablogspot::. said...

Huhuhu.... Jgn pengsan dulu, da siap sume yg d'join br leh pengsan. Kasi hentam 1 kali, keje..

.::cintabungablogspot::. said...

Top imagine ~ huhu, taw xpe... Naek mengong rase :p

.::cintabungablogspot::. said...

Shetland ~ tq singgah sini :) ok cintabunga singgah sn blik k...

KyêrulL said...

Hai~ sy dari blog KSP, comel blog niE.. good luck yea

.::cintabungablogspot::. said...

Kyerul ~ TQ... Hehehe :)

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥