Wednesday, February 16, 2011

Kami da pulang!!! :)

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh!

ngeee~~~ hehehe, terase rindu yang amat kat blog neyh and to all my dear peeps jugaks. "Sorry seems to be the hardest word" lame blog tak terupdate.. Jiwe bergelora lar... huu~

Rasenyer masih belum terlambat lagik kan cintabungablogspot  nak wish 
"Salam Maulidur Rasul" buat semua kaum muslimin & muslimat kat Malaysia nie. Salam junjugan buat Rasulullah s.a.w
Alhamdulillah...

gambar ikhsan dari Google ^.^


Arghhh..... really² miss my lovely blog! really miss my dear blogger frend's
miss u... miss u! 
miss my dear tunang tercinte jugak!

Banyak sangat komen untuk last entry yang amat memilukan tu, lom sempat cintabunga nak reply segala bagai komen yang makin membuat jiwa parah. aduhh.. duhh.... Tetibe ati tergerak nak tengok traffic yang pasti merundum!

see... what happen????

OMG!!!
Astaghfirullahalazim.... No..no..no.....
Bahaya kalau dibiarkan begini selalu, makin bertambah² la lemak tepu kat jari jemari nie kang... 
Yeee naa munkin haiii~~

cintabungablogspot akan berusaha untuk kembali aktif seperti bese okeh!
stay tuned :)

11 comments:

MarelFira said...

kakak, xpa..naikkan trafic balik yer..saya sentiasa menyokong!have a wonderful day!

.::cintabungablogspot::. said...

Adik Marel ~ Thanx u so much adikkk!!! :)

queen aida said...

hah!queen lupe nk check queen pnye..hehe..xpe..nnt naikkn blk yer..bl kunjung kt queen jgn lpe klik HB n nuff queen ye..hadiah tuk kami hrni adalah queen klik nuff kamu..:)

decrewz said...

Welcomeback & salam maulidur rasul jugak..

.::cintabungablogspot::. said...

Queen ~ heheh... okie queen, thanx so muchh.. skang jugak cintabunga g tekan. heheh :)

.::cintabungablogspot::. said...

Decrewz ~ :)

JunAina said...

salam...maulidirrasul dan salam kenal dari aina...

Tasha said...

keep it up

Anis Adila Aris said...

tue la tinggalkan belog sorang-sorang ag..hehe.

.::cintabungablogspot::. said...

tasha ~ heheh, tq..tq

.::cintabungablogspot::. said...

Anis ~ isk3... tak wat lagi dahhh :\

TOP
Aii, takkan tengok je:)
 

Copyright © 2011 Reserved to ♥.::C i N t ª β u N g ª::.♥